İYİ Parti'den, Çayırova Belediyesi'ne Bahadıroğlu tepkisi

İYİ Parti'den, Çayırova Belediyesi'ne Bahadıroğlu tepkisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2019 Çarşamba 20:28
  İYİ Parti'den, Çayırova Belediyesi'ne Bahadıroğlu tepkisi

 

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’dan, Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarına vavet eden Çayırova Belediyesi’ne tepki geldi.

Çayırova Belediyesi tarafından 4-13 Ekim tarihleri arasında Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kitap fuarı etkinliğine Çayırova Belediyesi Yavuz Bahadıroğlunu’da davet etti.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, 
“Çayırova Belediyesi’nin ilk kez düzenleyeceği kitap fuarı skandal ile başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bulduğu her fırsatta iftira ve hakarette bulunan sözde tarihçi Yavuz Bahadıroğlu’nun, Çayırova Belediyesi tarafından Kitap fuarına çağırılmış olması affedilebilir bir davranış değildir” dedi.

Mehmet Şeref Uzunal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çağrıda bulunarak derhal bu yanlıştan dönülmesini,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e her fırsatta hakaret eden sözde tarihçinin programdan çıkarılmasını istedi.

Uzunal, vatan evlatlarının ödediği vergiler ile ayakta duran yapıların halkın sesine kulak vermesi gerektiğinide ifade ederek yanlıştan dönülmesini istedi.
Diğer taraftan İYİ Parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret eden vatandaşlar İYİ Parti’nin ülkenin milli ve manevi değerler noktasında hassasiyeti yüksek olan siyasi bir parti olduğunu dile getirerek, bu tür yanlışlarda tepki verilmesini istediler. 

Son Güncelleme: 03.10.2019 16:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37