Kamu görevlilerinin izin yasağı kaldırıldı

Bugünden itibaren izin yasağı kalktı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ağustos 2016 Pazartesi 18:00
Kamu görevlilerinin izin yasağı kaldırıldı
Numan Kurtulmuş: Bugün itibariyle kamu görevlilerinin izin yasağı kaldırılmıştır.

Olağanüstü Hal (OHAL) kararının ardından operasyonların daha rahat yapılabilmesi için memurların izni iptal edilmişti.
 
Memur izinleri, bugün düzenlenen bakanlar kurulunun da gündemindeydi. Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş "Bugün itibarıyla  kamu personelimizin, kamu görevlilerimizin izin yasağı kaldırılmıştır. Senelik  izinlerini kullanabileceklerdir" dedi.
 



KURBAN BAYRAMI TATİLİ
 
Kurban Bayramı ile ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Büyük ihtimalle Kurban Bayramı tatilimiz de 9 günlük olacak, yani Cuma günü olacak ama onun kararı henüz Bakanlar Kurulu'na gelmedi. Kurban bayramıyla ilgili bir karar henüz alınmadı." ifadelerini kullandı.
 
TEŞVİK PROGRAMI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
 
Teşvik paketiyle ilgili çalışmanın sürdüğünü kaydeden Kurtulmuş, "Ekonomi çevreleri rahat olsun ki, darbe teşebbüsü ve sonrası gelişmeler ekonomiyi etkilememiştir. Bu çerçevede Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelen konulardan biri teşvik programının etkinliğinin artırılması oldu. Ekonomiyle ilgili bakanlıklarımız çalışmasını sürdürüyor" diye konuştu. 
 
KOBİ'LER İÇİN YENİ DESTEK
 
Kurtulmuş KOBİ'lere yönelik yeni bir destek paketiyle ilgili olarak, "TBMM'ye bugün göndereceğimiz bir kanun tasarısı var. İşadamlarının taşınır mallarının bankalara teminat olarak verilmesinin kolaylaştırılması. Özellikle KOBİ'leri rahatlatan bir teklifti. İşadamları bundan sonra taşınmazları değil taşınır malları da teminat olarak gösterebilecek. KOBİ'ler için bir hayat damarı olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. 



Son Güncelleme: 08.08.2016 21:55
Anahtar Kelimeler:
TIRMinibüsYaralı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37