Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüştü

11 Ekim 2021 Pazartesi 17:08
Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmesi bitti.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Merkezi'nde özel görüşme gerçekleştiren iki lider, görüşme sonrasında kameraların karşısına geçerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ortak açıklamada genel görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Daha neler olacak neler, bunlar iyi günleriniz' sözlerini anımsatarak, "Bu sözler tehdit değil midir?" diye sorarak, anlaşılan bu sözler 'saldırı karşısında savcılar harekete geçmeli' anlamına gelmiyor" dedi.

Açıklamada, 3600 ek göstergeyi mutlaka parlamentodan çıkaracaklarının altını çizen Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında TBMM'de Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuracağız, kim keseyi doldurduysa elbette doğal olarak hesabını soracaklarını söyledi. 

SP: "GÜNDEMİMİZDE İTTİFAK YOK"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, gündemlerinde ittifak olmadığını belirterek, ittifakların ancak seçim mahalline girildikten sonra konuşulması gerektiğini söyledi. Karamollaoğlu, "Bu genel bir kanaat. 'Biz bir yerden ayrılıyoruz' gibi bir netice çıkarılmamalı" dedi. Parlamenter sistem çalışmalarında partiler arasında görüşmelerin olmasının normal olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, "Bir sistem değişecekse bu sistemin nasıl değişeceği konusunda siyasi partilerin çalışma yapması doğaldır" diye konuştu.

  https://www.youtube.com/watch?v=_BU_Rd3u1o0

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37