Kartepe'den Kocaman destek

Kartepe'den Kocaman destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ocak 2019 Pazar 14:35
 Kartepe'den Kocaman destek

AK Parti’de aday tanıtım törenleri, Kartepe ile devam etti. Kartepe adayı Mustafa Kocaman, "Çok çalışacağız, Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Kartepe’den vereceğiz" derken, Büyükşehir Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Mustafa kardeşim ile çok güzel projelere imza atacağız" dedi

Kartepe Ataevler Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda Kartepeli katıldı.

ÜZÜLMEZ: TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUK

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 5 yılda Kartepe’de örnek projelere imza attıklarını belirterek, "Yola çıkarken hazırladığımız hizmet kitapçığımızda Kartepe’ye 41 proje yapmayı taahhüt ettik, bunların iki katını yaptık. Bugün verdiği sözü yerine getirmiş olmanın huzuruyla karşınızdayım. Pek çok sosyal belediyecilik uygulamasıyla Türkiye’ye örnek olduk” ifadelerini kullandı.

KARAOSMANOĞLU: MUHALEFETİN İDDİASI YOK

"Bugüne kadar az konuştuk, çok çalıştık" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "31 Mart’tan sonra Tahir Büyükakın kardeşimiz bu emaneti yüklenecek, bu hizmetleri daha güzel hale getirecek. AK Parti karşıtı olan Millet İttifakının daha güzel bir hizmet iddiası yok. Büyükşehir adayları yok daha. Büyükşehir olmadan hangi hizmeti yapacaksın? Bir ilçede adayın olsa ne olur. Ama biz işi ciddiye alacağız, yaşlımızı gencimizi herkesi sandığa götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

ERYARSOY'DAN 13-0 VURGUSU

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da yaptığı kısa konuşmada 13-0 vurgusu yaparak, "Mustafa Kocaman kardeşime başarılar diliyorum, Hüseyin Başkan’dan devraldığı görevi daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz, 13 belediyenin 13’ünde de bayrağımızı tekrar dalgalandıracağız" diye konuştu. İl Başkanı Eryarsoy’un hemen ardından gençlerin sloganları ve salondakilerin alkışlarıyla kürsüye geldi, coşku dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

KOCAMAN: KARTEPE EN GÜZELİNE LAYIK

Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Mustafa Kocaman ise "Sizden biriyim, Kartepeliyim. AK Parti’ye katıldığım günden beri çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Kartepe’nin insanı en güzeline layık. En iyisini yapmak zor. Çok büyük projelerimiz var. Bugüne kadar gönül belediyeciliği yaptık. Ama şimdi cumhurbaşkanımızın özel talimatı var. Bir başka şekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKAKIN: YATIRIMLAR ARTARAK CEVAM EDECEK

Mustafa Kocaman’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kürsüye geldi. Kartepe’ye 15 yılda 1 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını ve bu yatırımların artarak devam edeceğini belirten Büyükakın, "Kocaeli’nin nadide parçası Kartepe, turistik açıdan çok büyük bir gelecek vaad ediyor. Turizm master planının yapılmasının ardından turizmin artması için elimizden geleni yapacağız. Kartepe geçmişte zaten çok hizmet almıştı, önümüzdeki süreçte Mustafa kardeşimizin de çok güzel projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

BU SEÇİM BİR BEKA SEÇİMİDİR

"Bu seçimde milletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, çok önemli bir mutabakata vardı" diyerek Cumhur ittifakının önemine vurgu yapan Büyükakın, "Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Bekliyorlar ki biz rehavete kapılalım, bekliyorlar ki bu seçimlerde tembellik edelim. Ama yanılıyorlar. Bizler halkın içinde, onların gönüllerinde köprü kurmaya devam edeceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 27.01.2019 14:43
Anahtar Kelimeler:
Kartepeden Kocaman Destek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37