Kaya: CHP Gebze İlçe Başkanı haddini aşmıştır

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı eleştirdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Şubat 2021 Pazartesi 11:59
Kaya: CHP Gebze İlçe Başkanı haddini aşmıştır

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı eleştirdi.

CHP Gebze İlçe Başkanı'nın haddini aştığını belirten Kaya şunları söyledi:

Genel başkanlarının sözlerini de ilçe başkanının sözlerini de kendilerine iade ediyoruz.

Gebze Kaymakamımız diğer partilere ve kendi partilerine de geçmiş dönemde yapmış olduğu nezaket ziyaretleri gibi, önceki günlerde Ak Parti Gebze İlçe teşkilatımıza da bir iade ziyaretinde bulunmuştur.
Değerli Kaymakamımız tüm bu ziyaretleri tarihleriyle beraber kamuoyunun bilgisine sunmuştur.

Bu ziyareti çarpıtarak Kaymakamımıza yanlış bir iş yapmış gibi suçlayıcı ve genel başkanlarının sarf ettiği seviyesiz bir yakıştırmayla kamuoyunu yanıltmaya çalışan CHP Gebze ilçe başkanı haddini aşmıştır ve bu açıklama kendi profiline de yakışmamıştır.

Her zaman yapıcı olma niyetimizin suistimal edilmesine asla müsade etmeyeceğimizi de anlayacaklardır.

Kendi içlerindeki sıkıntılı durumları perdelemek, terör destekçileriyle kolkola yürümek ve teşkilatlarında yer vermek hususunda ses çıkaramayan ki (Bunu biz demiyoruz rahatsız olup istifa eden vekilleri söylüyor) milletimizin değerleriyle bir türlü barışamayan ve bu hususta siyasi geçmişlerinde bir çok sabıkası bulunan bu zihniyet, doğal olarak da halkımızın tepkisini çekip, hiç bir zaman da beklediği desteği göremediği ve her geçen gün eridiği, karşısında girdiği tüm seçimlerden mağlubiyetle ayrıldığı milletin partisi Ak Partimize karşı bu saldırganlıklarını asla kabul edilebilir bir durum olarak görmemekle beraber, bir nebze olsun anlamaya çalışabiliriz. 
Fakat söz konusu devletin en değerli kurumları ve temsilcilerini itibarsızlaştırma girişimleri kesinlikle kabul edemeyeceğimizi ve tepkimizi en sert şekilde vereceğimizi anlayacaklardır.
Kendilerine tavsiyemiz şudur ki başarılı olmak istiyorsanız milletimizin değerlerine, devletimizin temsilcilerine saldırmayı bırakın, milletimizin düşmanlarıyla terör ve terör yandaşlarıyla mücadele edin.

Bizim siyaset anlayışımız ülkemizin birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzuru ve kardeşliği, devletimizin ebet müddet bekası, demokrasimizin kurum ve kuruluşlarının hiyerarşik düzenine sahip çıkılmasıdır.

Milleti küçümseyen, milletin değerlerine saygısı olmayan bu anlayış şimdi de milletin idareci ve yöneticilerine, mülki amirlerine bizim burada yazmaya bile elimizin varmadığı bir hitap tarzıyla itibarsızlaştırma girişimlerini ve sözlerini iade ediyor, kendilerini Kaymakamımız'dan ve milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37