banner55

Kaya: Gökhan başkan etrafındakilerin algılarına aldanma

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı yazılı açıklamayla, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a cevap verdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:51
Kaya: Gökhan başkan etrafındakilerin algılarına aldanma

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı yazılı açıklamayla, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a cevap verdi.

Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hiç bir iş yapamıyorlar, milletimizle barışıp gönüllerine giremiyorlar, milletin adamlarını takip edip, karalayarak bundan prim yapmaya çalışıyorlar.

En son örneği CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan.

Gökhan başkan sana yalancı ve iftiracı demeyeceğim çünkü sen diğerlerine nazaran daha objektifsin, etrafındakilerin algılarına aldanma.

Yoğun koşturduğumuz bir program öncesinde verdiğiniz beyanatları gördüm fakat çok daha önemli olan Cumhurbaşkanımız ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Kocaeli’mizde ağırlamanın heyecanı ve gayreti içerisinde boşa geçirecek zamanımızın olmamasından dolayı cevabımızı bugüne bıraktık.

Şimdi gelelim sizin eleştirinize.

Bu bir parti programı değil valilik ve Büyükşehir belediyesinin organize ettiği Kocaeli’ye yapılan 8,5 milyar TL’lik yatırımların Açılış Bayramı programı.

Teşekkür etmenizi zaten beklemiyoruz. Belki sana kalsa kendin düşünürsün fakat genel olarak çevreniz bunu yapamayanlarla dolu olduğu için, siz de beklentilere böyle cevap vermek zorunda kalıyorsunuz diye düşünüyorum.

Aslında tam da belediyeleri ve o hizmetlerde emeği olan belediye çalışanlarını ilgilendiren bir program ve belediye de personeline bilgi vererek katılmak isteyenleri davet ediyor.
Zaten isteyen katılmış, istemeyenler de katılmamış. Bunun yanlış neresinde onu izah edin, kime baskı yapılmış onu söyleyin.

Bence siz hemen Gebze Belediye başkanımızdan özür dilemelisiniz.

Ayrıca aynı gün Cumhurbaşkanımızın Bilişim Vadisi’nde Bakanlığımızın organize ettiği, başarılı sanayicilere ödül programına da OSB’ler ve ticaret odaları üyelerini davet etti doğal olarak dileyen geldi, dilemeyen gelmedi. Siz bakış açınızla buna da yanlış dersiniz.

20 yılda 15 seçim kaybetmiş bir partinin ve genel başkanın Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve şehitlerimize saygı duruşu yapılmayan, PKK elebaşına methiyeler dizilen programlara temsilci gönderip, sahip çıkan bir il başkanının, ilçe başkanı olmanın verdiği psikolojiyle sarfettiğiniz çöküş dönemi sözüne cevap bile vermeyeceğim. Çünkü halkımız meydana sığmayarak ve çoşkusuyla her zamanki gibi size en güzel cevabı zaten vermiştir.

Rahatsızlığı dolayısıyla istifa eden Çayırova ilçe başkanınıza da her ne kadar bize karşı yanlış yapmış olsa da, biz yine insani duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37