banner55

Kılıçdaroğlu'na İzmir Karabağlar'daki yatırımların son durumunu anlattı

15 Haziran 2022 Çarşamba 13:39
Kılıçdaroğlu'na İzmir Karabağlar'daki yatırımların son durumunu anlattı

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu, özellikle açıldığı günden bu yana yaklaşık 10 bin çocuğun ziyaret ettiği Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'yle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.ANKARA (İGFA) - İzmir'in Karabağlar ilçesi Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ankara programı kapsamında ilk olarak TBMM'deki CHP Grup Toplantısı'na katıldı.

Daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu meclisteki makam odasında ziyaret eden Başkan Selvitopu, geçen Ekim ayında birlikte temelini attıkları Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini anlattı. İzmir'in en büyük spor yatırımlarından biri olacak bu merkezi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te tamamlamayı ve hizmete açmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, yine Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun aynı tarihte hizmete açtığı Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'ni bugüne kadar 10 bin öğrencinin ziyaret ettiğini söyledi. Başkan Selvitopu, Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'nin kent açısından önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek, "Yaklaşık 1 ay öncesinden randevu alınır oldu. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yakın ilgisi bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Başkan Selvitopu CHP Lideri'ne Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'yle ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı broşür verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37