Kilis’te MHP’lilerden ‘birinci parti’ sözü

Kilis'te genişletilmiş İl İstişare Toplantısı gerçekleştiren MHP'liler, milletvekili seçimlerde MHP'yi birinci parti yapacaklarının sözünü verdi.

19 Haziran 2021 Cumartesi 12:42
Kilis’te MHP’lilerden ‘birinci parti’ sözü

KİLİS (İGFA) - MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, parti yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Elbeyli İlçe Başkanı İsmet Doğan, Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat ve Kadın Kolları Başkanı Meltem Yavuz Aşir ile yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Üyelerin birbirlerini daha yakından tanıma ve tanışma imkanıbulduğu toplantıda konuşan MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda konuşan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz da, önümüzdeki milletvekili seçimlerinde Kilis'te MHP'yi birinci parti sözünü İl Başkanı'na verdiklerini hatırlatarak, "Allah'ın izni ile bunu yapabilecek gücümüz ve birlikteliğimiz var. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Sizinle bu dava içerisinde olmaktan ve bu yolda yürümekten onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Elbeyli İlçe Başkanı İsmet Doğan, Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat ve Kadın Kolları Başkanı Meltem Yavuz Aşir ise iyi dilek ve temennilerini sonrasında partililer, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37