Kocaeli Saadet Partisi'nde görev değişikliği

Kocaeli Saadet Partisi'nde görev değişikliği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Eylül 2019 Çarşamba 21:26
 Kocaeli Saadet Partisi'nde görev değişikliği


Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nuretttin Çelik, görevini Zafer Mutlu’ya devretti.

Değişiklikle ilgili Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

Saadet Partisi’nin Genel Merkez ve teşkilatlarının kongre süreci Ekim ayında yapılacaktır. SP Genel Merkezi’de kongreden sonra planlanarak yapılanacaktır. İl Başkanımız Nurettin Çelik beyin Kocaeli teşkilatlarının kongre sürecinde daha sağlıklı çalışması adına genel merkezimizden görev değişikliği talebi kabul edilmiş olup, il başkanlığı görevine genel merkezimiz tarafından il teşkilat başkanımız Zafer Mutlu görevlendirilmiştir. Bu akşam yapılan il yönetim kurulu toplantımızda görev devir teslimi yapılmıştır.

NURETTİN ÇELİK: DAHA SAĞLIKLI BİR ÇALIŞMA SAHASI


Devir teslimle ilgili görüşlerini açıklayan Nurettin Çelik şunları söyledi:


12 Mayıs 2017 tarihinde genel merkezimizin görevlendirmesi, 22 Ekim 2017 tarihinde il kongremiz vesilesi ile yapmaya başladığım Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevim sürecinde 2 seçim geçirdik (2018 Genel Seçimler ve 2019 Yerel Seçimler). 

Kongre takvimleri gereği genel merkezimiz başta olmak üzere teşkilatlarımız kongre sürecine girmiştir. 
Genel merkez kongremizden sonraki süreçte yapılacak olan il başkanlığı kongremizde görev alacak arkadaşlarıma sağlıklı bir çalışma sahası oluşturmak adına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevimden ayrıldığımı değerli Kocaeli kamuoyuna arz ediyorum. 
Yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. 

ZAFER MUTLU KİMDİR?


1975 yılında İzmit’te doğdu.  Babası merhum Halit Mutlu,  Mehmet Ali Paşa’nın tanınmış esnaflarındandır. İlk ve ortaöğrenimini 27 Mayıs İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lise öğreniminin akabinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydoldu ve buradaki eğitimini de başarıyla tamamladı. 
Üniversite yıllarında ticaretle uğraşan Mutlu, Belsa Plaza ve İstiklal Caddesi’nde giyim mağazaları işletti. 2004 yılından itibaren Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır. 
Öğrencilik yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda çalışmalarda bulunan Mutlu, Belsa Esnafları Derneği’nde de yöneticilik yapmıştır. 
Anadolu Gençlik Derneği İzmit İlçe Başkanlığı ile Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Başiskele Belediye Başkan Adayı oldu. En son Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nda, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. Zafer Mutlu Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Son Güncelleme: 04.09.2019 21:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37