Kocaman: Gençlerimizi ihmal etmeyeceğiz

Kocaman: Gençlerimizi ihmal etmeyeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Şubat 2019 Cuma 21:49
 Kocaman: Gençlerimizi ihmal etmeyeceğiz

Rahmiyeli gençlerle bir araya gelen AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, "Geleceğimiz olan gençlerimizi asla ihmal etmeyeceğiz, her fırsatta genç kardeşlerimizle birlikte olacağız" dedi.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve ilçe yöneticileriyle birlikte Rahmiye Mahallesi gençleriyle bir araya geldiler. Kocaman, "Geleceğimiz olan gençlerimizi asla ihmal etmeyeceğiz, her fırsatta genç kardeşlerimizle birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

SİZLERLE BERABER KOŞACAĞIZ

Mustafa Kocaman, "Geleceğe hep beraber koşacağız. Sizlerle birlikte destanlar yazacağız. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler çok önemlidir. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynamak isteyenler her fırsatı değerlendirmek istemektedirler. Buna izin vermemeliyiz. Siz gençler araştırın ve görün neler olduğunu. Bu bir davadır. Herkes gitmektedir. Hepimiz milletimize hizmet etmek için varız. Bunu unutmayalım" açıklamasında bulundu. 

PAZARA DEĞİL, MEZARA KADAR

Cumhur İttifakı’nın milletin bekası için önemli olduğunun altını çizen Kocaman, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında MHP ile yapılan Cumhur İttifakı’nın pazara kadar değil mezara kadar olduğunu açıkladı. Bunun altında bir sebep yatmaktadır. Bunu iyi görmek gerekiyor. Bizler siyaset peşinde değiliz. Davanın peşindeyiz. 31 Mart seçimleri sonrasında ülkemizin önü açık olacaktır. Buna çok dikkat etmeliyiz" dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2019 23:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37