Kocaman: Hizmet kervanına yenilerini ekleyeceğiz

Kocaman: Hizmet kervanına yenilerini ekleyeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2019 Çarşamba 21:11
 Kocaman: Hizmet kervanına yenilerini ekleyeceğiz

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Kartepeli kadınlarla bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, "Kartepe’de yapılan hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, ilçe yöneticileri Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün düzenlediği Uzunçiftlik, Eşme, Ataevler ve Uzuntarla KAR-MEK ve Spor Merkezi öğrencilerinin iştirak ettiği istişare toplantısına katıldılar.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

İstişare toplantısında konuşan Kartepe Belediyesi Başkan adayı Kocaman, “Kartepe kadınların her zaman güçlerini yanımızda hissettik. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Kartepeli kadınlarımız sahiplenmiştir. Kartepe belediyeciliği örnek alınan, projeleri ödüllendirilen hizmetlere imza atmıştır. Kartepemizde hizmetler kervanı devam edecektir. Bu zamana kadar birçok hizmet yapıldı bundan sonrada hizmetler devam edecektir” dedi.    

KARTEPE'DE KADIN OLMANIN FARKI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise “Bu bir hizmet kervanıdır. Yola çıkarken Kartepe’de kadın olmak ayrıcalık olacak dedik bunu yerine getirdik. Kartepe’de kadın olmak ülkemize de örnek olmuştur. Kartepeli kadınlar sosyal hayatın içerisinde olmanın yanı sıra kendilerini geliştirme ve ispatlama imkanı bulmaktadırlar. Gök kubbede hoş bir seda bırakarak görevimizi teslim edeceğim” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

"Bizler irademizi ortaya koyarız" diyen Başkan Üzülmez "Mahkemeler kadıya mülk değildir. Görev yaptığımız sürece elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bizler elimizde ki tecrübelerle hizmet etmeye çalıştık. Kartepe’de on binin üzerinde kadın ve gencimize ulaştık. Kartepeli büyüklerimiz başta olmak üzere hemşehrilerimizin hepsine ulaşmaya çalıştık. Yaptığımız her hizmette karşılık gördük. Bu bizleri sevindirmektedir" dedi.

Son Güncelleme: 06.02.2019 23:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37