Korkmaz, Gebzelileri SP'nin 'Büyük Kudüs Mitingi'ne çağırdı

Korkmaz, Gebzelileri SP'nin 'Büyük Kudüs Mitingi'ne çağırdı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Temmuz 2017 Perşembe 12:48
Korkmaz, Gebzelileri SP'nin 'Büyük Kudüs Mitingi'ne çağırdı

"Siyonist organizasyonun Ortadoğu’nun kalbine ve İslam dünyasının ciğerine saplanan işgalci yapılanması olan terör devleti İsrail, Filistin'deki zulümlerine bir yenisini ekleyerek ilk kıblemiz,  Mescid-i Aksa'yı ibadete kapattı. Siyonist rejimin bu zulmüne sessiz kalınmamalı” diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, gönlünde iman ve vicdan taşıyan herkesi 30 Temmuz Pazar Saat:17.00’da İstanbul Yenikapı’da yapacakları 'Büyük Kudüs Mitingi'ne çağırdı.

Avrupa ve Amerika dedi diye bir anda kardeşi Katar’a yönelik ambargo uygulama noktasında birleşen İslam ülkelerinin sözde liderlerinin ilk kıblemiz Mescidi Aksa için aynı birlikteliği hissetmeleri gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Mescid-i Aksa’nın kapısına XR cihazları yerleştiren, Cuma namazını yasaklayan, 50 yaş altındakileri Harem-i Şerif’e sokmayan, 8 milyonluk işgalci, gangster zihniyete, 2 milyarlık İslam aleminin artık dur deme zamanının geldiği söyledi.

"TÜRK BAYRAĞI VE FİLİSTİN BAYRAĞINI AL GEL"
30 Temmuz’da, Yenikapı meydanında yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi ile Türk halkının, terörist İsrail’e tepkisini göstereceğini ifade eden Başkan Korkmaz, "Siyasi görüşünüz ne olursa olsun: Sağcı, solcu, liberal, laik, anti-laik hiç önemli değil; mesele siyasi mesele hiç değildir; mesele İsrail’in zulmüne karşı ümmet olabilme meselesidir. Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılan bu mitinge katılmak hem imani hem de vicdani bir sorumluluktur" dedi. 

Başkan Korkmaz, "30 Temmuz’da Yenikapı’da gerçekleştireceğimiz 'Büyük Kudüs Mitingi'mizin Saadet Partimizin sorumluluğunda organize edilmesine rağmen başta Saadet Partisi olmak üzere hiçbir siyasi partinin bayrakları ve sembolleri olmayacaktır. Mitingde sadece Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olacaktır" dedi.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 27.07.2017 12:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37