Korkmaz: Karaosmanoğlu Gebze’yi çileden çıkarıyor

"Gebze'ye yapılan haksızlığa son verilsin"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2016 Pazartesi 19:11
Korkmaz: Karaosmanoğlu Gebze’yi çileden çıkarıyor
Gebze’nin sahipsiz olduğunu bir daha gördük diye ifade eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 2014 yılında seçim beyannamesinde Gebze’de yapılması planlanan hafif raylı sistemin iptal edilmesine “Ne aldınız ne verdiniz” diyerek tepkisini dile getirdi. Gebze’nin sanayi kenti olmasına rağmen teknik yapısal sorunlarının çözümü noktasında Büyükşehir Belediyesinin gerekli adımları halâ atmamasını sorumsuzluk ve beceriksizlik olarak nitelendirdi.

Gebze’nin sorunlarının çözümü noktasında gerekli adımların atılmaması halinde kamuoyunun dikkatlerini daima taze tutacaklarını ve Büyükşehir Belediyesi’nin seçim beyannamesinde vadettiği seçim taahhütlerini yerine getirmemeleri halinde sürekli hatırlatılacağını ifade ederken, Karaosmanoğlu’nun Gebze’ye yapılan hizmetleri lütuf olarak görmesi adeta ‘Bizleri Çileden Çıkarıyor’diye ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin devasa bütçesinin oluşturulmasında Gebze’nin büyük paya sahip olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Korkmaz, “Gebze’ye yapılan bu haksızlığın bir an önce son verilmelidir.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de noter gibi hareket ederek Gebze’ye sahip çıkmamaktadır. Acaba sayın Köşker farklı bir partiden olsaydı Büyükşehir Belediye Başkanı’na karşı bu suskunluğunu koruyacak mıydı?” diye tepki gösterdi. 
Son Güncelleme: 10.10.2016 22:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37