Mehmet Aras koronavirüse karşı uyardı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi, il başkanı Mehmet Aras başkanlığında toplandı. Toplantıya sürpriz bir konuk katıldı. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2020 Cumartesi 23:40
Mehmet Aras koronavirüse karşı uyardı

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanlığı ve bölge sorumluluğu görevlerini de yürüten Mehmet Aras, parti yönetimine Batman kurucu il başkanı Mehmet Cengiz Malgir’i takdim etti.

Aslen Batman’lı olan Mehmet Cengiz Malgir aynı zamanda, Kocaeli de ticaret ile iştigal ediyor. Partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından, Batman il teşkilatını kurmak için görevlendirilen Malgir bu vesile ile ilk ziyaretini Kocaeli il teşkilatına yapmış oldu.
Mehmet Aras tarafından, Kocaeli il yönetimine takdim edilen Malgir’e il yönetimi yoğun alaka gösterdi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DR.ŞEREF 
MENTEŞE KOCAELİ’ YE GELİYOR

Partiden verilen bilgiye göre partinin Şubat ayı il divan toplantısı, 22 Mart Pazar günü saat 11:00’de partinin il binasında bulunan Milli Görüş Konferans Salonu’nda yapılacak. 
İl divan toplantısına genel başkanı temsilen, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şeref Menteşe’ de katılarak, partililere bir konferans verecek.

MEHMET ARAS, KORONAVİRÜSE KARŞI UYARDI

Koronavirüs ile ilgili sorulan bir soruya cevap veren il başkanı Mehmet Aras, bu konunun toplum sağlığı ve milli güvenliğimiz açısından çok önemli bir husus olduğunun üzerinden durdu.

Vatandaşları koronavirüs konusunda uyaran Mehmet Aras, bu konunu çok önemli bir konu olduğunu ve herkesin önce kendi sağlığı sonra da tüm toplum bireylerinin sağlığı için alınan önlemlere azami ölçüde riayet etmesi gerektiğinin önemine değindi.

Virüsün yayılmasının önüne geçilmesi için alınan önlemlere herkesin uyması gerektiğini belirten Aras, sağlıklı bir toplum için herkesin, üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37