Ovacıklılar'dan, Bıyık'a destek sözü

Ovacıklılar'dan, Bıyık'a destek sözü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2019 Salı 17:29
 Ovacıklılar'dan, Bıyık'a destek sözü

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca'da bulunan Karabük Ovacıklılar Derneği'nde sabah kahvaltısına konuk oldu. Adaylığı ve seçim süreciyle ilgili konuşan Bıyık, Darıca'da gönül belediyeciliğini hayata geçireceklerini kaydetti. Dernek Başkanı Fatih Kaya ise Bıyık’ın aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm Ovacıklılar olarak sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Darıca’da bulunan Karabük Ovacıklılar Derneği’nde sabah kahvaltısına katılan Bıyık, dernek yönetimi ve Ovacıklılardan büyük destek gördü. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Ovacıklılarla buluşan Bıyık, seçim çalışmaları ve yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek destek istedi.
OVACIKLILAR'DAN TAM DESTEK

Darıca Karabük Ovacıklılar Dernek Başkanı Fatih Kaya, yaptığı konuşmada Bıyık’a belediye başkan adaylığının hayırlı olmasını dileyerek "Bir hemşerimizin belediye başkanı adayı olmasından son derece mutluyuz. Gurur duyuyoruz. Sonuna kadar Muzaffer Bıyık’ın arkasındayız ve destekçisiyiz. Darıca’da yaşayan bütün Ovacıklılar olarak her zaman yanınızdayız" dedi. AK Parti heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Kaya, her zaman işbirliğine de hazır olduklarını dile getirdi.

ACAY: BIYIK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da yaptığı konuşmada Ovacıklılara teşekkür ederek “Bizi bu güzel ve samimi ortamda ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Yerel seçim startını verdik ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Siz değerli hemşerilerimizi de ziyaret ediyoruz. Burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Muzaffer Bıyık, sadece AK Parti’nin değil Cumhur ittifakının ortak adayıdır. MHP de Darıca’da Muzaffer Bıyık’ı destekliyor. Muzaffer Bıyık’ın Darıca Belediye başkanı seçilmesi için gece gündüz çalışacağız. Biz sadece seçimlerde sizi ziyaret etmiyoruz. Her zaman sizlerle beraberiz. Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
BIYIK:DARICA'DA YAŞAYAN HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise Ovacıklılar Derneği’nin gösterdiği misafirperverlik ve sıcak karşılama için duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu: 

Burası bizim evimiz. 9 yıllık ilçe başkanlığı dönemimde olduğu gibi bundan sonra da sürekli iç içe olacağız. Bize her zaman destek verdiniz. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah nasip eder belediye başkanı olursam yine iç içe olacağız. Darıca’da yaşayan 200 bin insanın belediye başkanı olacağım. Herkese hizmet etmek için yola çıktık. Darıca’mızı sizlerle birlikte yöneteceğiz.

EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIM

Temiz toplum temiz siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz. Belediye başkanlığı bir emanettir. Bu emanete halel getirmeden bu kutsal görevi 5 yıl boyunca gururla taşıyacağıma emin olmanızı istiyorum. Bildiğiniz gibi ben Cumhur İttifakının ortak adayıyım. Cumhur ittifakının mayasında millet var, 15 Temmuz var. Milletin ve devletin bekası var. Cumhur ittifakı kurulurken ne AK Parti ne de MHP, birkaç belediye fazla alalım anlayışıyla hareket etmedi. Karşımızdaki zillet ittifakı gibi hiçbir zaman kapalı kapılar ardında kirli pazarlıklar içinde olmadık. 

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Son Güncelleme: 22.01.2019 17:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37