Recep Dursun, Ayhan Metal'e gitti

Recep Dursun, Ayhan Metal'e gitti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Şubat 2019 Cumartesi 10:58
 Recep Dursun, Ayhan Metal'e gitti

Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ayhan Metal’e konuk oldu. Burada fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yiyen ve onları dinleyen Başkan Adayı Dursun, "Emekçi kardeşlerimizle bir araya gelmek büyük mutluluk oldu" dedi.

İŞÇİLERLE BİR ARADA

Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'nde üretimini sürdüren Ayhan Metal Pres Döküm'e konuk oldu. Burada çalışan fabrika işçileriyle bir araya gelerek öğle yemeğini onlarla yiyen Başkan Adayı Dursun, fabrika çalışanlarıyla görüşerek sohbet etti. Başkan Adayı Dursun, "Güzel ve anlamlı bir ziyaret oldu. Çalışan emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik" dedi.

EMEĞİN GÜCÜ ÖNEMLİ

Başkan Adayı Recep Dursun, "Emek kenti Gebze’de Ayhan Metal’de çalışan emekçi kardeşlerimizle öğle yemeği yedik. Onlarla sohbet ettik, düşüncelerini dinledik. Benim için büyük mutluluk oldu. En yakın zamanda yeniden onlarla olacağım. Üretime ve emeğe inanan bir insan olarak, işçi kardeşlerimizin fikirleri benim adıma çok önemli. Önerilerini dikkate alacağım, tüm Ayhan Metal çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 02.02.2019 14:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37