banner55

Recep Dursun yorulmak bilmiyor

Recep Dursun yorulmak bilmiyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2019 Salı 23:16
 Recep Dursun yorulmak bilmiyor

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılar’a konuk oldu.
 
SABAH AKŞAM VATANDAŞLA 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun aylardır sürdürdüğü seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar yoğun tempoda çalışan Başkan Adayı Recep Dursun, aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılara konuk oldu. Başkan Adayı Dursun’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
DEĞİŞİM ARTIK MECBUR 

Düzenlenen programlara CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Mine Kayser Güler de katılırken Başkan Adayı Dursun, “Gebze’de değişim artık kaçınılmaz. İyi yönetilmiyoruz. Kent olarak sorunlarımız apaçık ortada. Pazar kültürümüz yok edildi. Kent meydanı halktan uzaklaştırıldı. Parklarımız güvenli değil. Komşuluk ilişkilerimiz zayıfladı. Gençlerimiz işsiz” dedi.
  
HALK GIDALAR GELİYOR 

Her mahalleye kreş ve taziye evi yapacaklarını tekrarlayan Başkan Adayı Dursun, "Her mahallede mahalle temsilcileri olacak. Mahalleyi mahalleliler yönetecek. Belediye istenileni yapacak, istenilmeyen hiçbir şey vatandaşa dayatılmayacak" derken her mahallede Halk Gıda projesiyle vatandaşın daha sağlıklı ve daha ucuz besleneceğini ifade etti. 

Programlarda vatandaşların Recep Dursun’a gösterdikleri ilgi dikkat çekti. 

Son Güncelleme: 06.02.2019 10:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37