Recep Dursun'a tam destek

Recep Dursun'a tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ocak 2019 Çarşamba 19:31
 Recep Dursun'a tam destek

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Gebze'yi karış karış geziyor.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Yeni Bağdat Caddesinde Gebzelilerle bir araya geldi. 31 Mart sonrasında Gebze’yi Gebzelilerle yöneteceklerini kaydeden Başkan Adayı Dursun, "Seçim akşamında kazanan hepimiz olacağız" dedi.

SİZLERE SÖZÜM VAR

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Yeni Bağdat Caddesinde Gebzelilerle bir araya geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı programda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Dursun’a gösterilen ilgi ve destek gözden kaçmadı. Her geçen gün temposunu arttıran ve uzun zamandır sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Adayı Dursun, "Sizlere sözüm var, bu kenti beraber yöneteceğiz, 31 Mart akşamında birlikte kazanacağız" dedi.

BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olan Başkan Adayı Recep Dursun, "Esnafımız kan ağlıyor. Vatandaşımız ay sonunu getiremiyor. Tüm bunlarla beraber yaşadıkları kentte birçok sorun var. Umutsuzluğa gerek yok. Her şeyin en iyisine layık olan Gebzeli vatandaşlarımızla birlikte 31 Mart akşamında hep beraber kazanacağız, değişim güzeldir, birlikte değiştireceğiz" şeklinde konuşurken yine çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.
Son Güncelleme: 23.01.2019 19:34
Anahtar Kelimeler:
Recep Dursuna Tam Destek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37