banner55

Samsunlular, Serap Çakır dedi

Samsunlular, Serap Çakır dedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2019 Pazar 20:51
 Samsunlular, Serap Çakır dedi

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, hemşehrilerini ziyaret etti. Samsunlular, "31 Mart'ta oyumuz Serap Çakır'a" dedi. 

Aslen Samsunlu olan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilk dernek ziyaretini Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne yaparak, hemşehrileri ile bir araya geldi. 

Ziyarette ilk olarak konuşan Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şakir Töngel, "Hemşehrimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Samsunlu olarak Samsunlu bir başkana oy istemek bize yakışmaz. Bize düşen onu sonuna kadar desteklemektir. Serap Çakır, Samsunluların gururudur. Cesaret gösterip bağımsız olarak bu yola çıkmıştır. Herkeste bu cesareti gösteremez" ifadelerini kullandı.

TEK AMACIM GEBZE'YE HİZMET ETMEK

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Tek amacım Gebze'ye hizmet etmek. Gebze Belediyesi'nin parasını koruyarak sizlere gereken hizmeti eşit bir şekilde etmek istiyorum. Kısa ve uzun vadeli projelerimiz var. Gebze'de yaşam kalitesini artırmak için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın" dedi. 

YAPILMAMIŞ HİZMETLER BANA NASİP OLACAK

Gebze'nin hak ettiği yerde olmadığını ve gereken hizmeti alamadığını dile getiren Çakır, "Gebze ekonomisi ve nüfusu ile büyük ilçe ama yerinde saymaya zorlanıyor" şeklinde konuştu. Konuşması hemşehrileri tarafından sık sık alkışlarla kesilen Serap Çakır, "1 Nisan'dan sonra Gebze'de bugüne kadar yapılmamış hizmetler bana nasip olacak inşallah" dedi. 
Son Güncelleme: 10.02.2019 23:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37