banner55

Şayir: Çocuklarımızın geleceği için AK Parti

Şayir: Çocuklarımızın geleceği için AK Parti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Şubat 2019 Cuma 22:39
 Şayir: Çocuklarımızın geleceği için AK Parti

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları İlçe genelinde kapı kapı dolaşarak ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve ekibi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah başlayan programlar akşam saatlerine kadar sürüyor. Kadın Kolları Başkanı Artut ve yönetimi ilçenin her bir köşesine ulaşarak ve AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek istiyorlar. Önceki gün yine ilçenin birçok mahallesinde seçim çalışması yapan Artut ve ekibine, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'de katıldı. 

YENİDEN SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Ev toplantılarında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, "AK kadroların son 10 yılda yaptıkları ortada. Dilovası'nın bu hizmetlerine devam edebilmesi için AK Parti'nin burada yine iktidar olması lazım. Bu hizmetlerin devam etmesi içinde bize çok iş düşüyor. İnşallah kadınlarımızla yeniden seçimi kazanacağız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ

Artut,"Çocuklarımızın geleceği için Dilovası'nın geleceği için bizlere güvenin bizlere inanın güzel hizmetler yapacağız, güzel projelerimiz olacak. Birileri gelecek ve bir şeyler vaat edecekler, bunların hiç birine inanmayın kanmayın. AK Parti ve Dilovası Belediyesi bu ülkeye ve Dilovası'na güzel hizmetler yaptı. 

Bundan sonrada güzel hizmetler yapacaktır. Sizlerin içinden beri, her zaman halkın yanında olan, yardımsever ve çalışkan kişiliği ile tanıdığımız Hamza Şayir başkanımızın da Dilovası'na güzel hizmetler yapacağına biz inanıyoruz. Sizlerde inanın. Dilovası halkının, siz analarımızın ve bacılarımızın sahip çıkacağına da inanıyorum"dedi.  

31 MART'TAN SONRA DA HİZMETE DEVAM

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, "31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştığımız bu süreçte sizlerin desteğine ihtiyacım var. Bizler yılmadan usanmadan sabah akşam demeden çalışıyoruz. Amacımız ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesidir. Allah'ın izniyle de sizlerinde desteğiyle seçilirsek hizmetlere devam edeceğiz. 

Dilovası'na bu halka kim hizmet yaptıysa, kim faydalı olduysa hepsine teşekkür ediyorum. Ama özellikle son 10 yılda çok daha güzel hizmetler yapıldığını görüyoruz. Belediye başkanlarımız gerek kendi kaynaklarıyla gerek de büyükşehirle beraber tarihe geçecek hizmetler gerçekleştirdiler. Bizde inşallah daha iyi hizmetler yaparak ve daha güzel projeleri hayata geçirerek Dilovası'nı daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız" dedi.

HALKIMIZI KANDIRMALARINA İZİN VERMEYİN

Devamında konuşan Şayir, "Tabi bu seçimler sadece Dilovası'nın seçimi olmayacak. Bayanlarımız bunun bilincine varsın. Şahlanan Türkiye'den rahatsız olan iç ve dış mihraklar AK Parti'nin gücünü, Cumhurbaşkanımızın dik duruşunu çekemeyenler hep oyunlar oynadılar. Bizi kandırmaya çalıştılar. Bu oyunları hep bozduk inşallah sizlerle yine bozmaya devam edeceğiz. 

Ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız. Büyük hedefleri olan Türkiye'yi hedefe doğru emin adımlarla götüreceğiz. Kapı kapı geziyoruz. Milletimizi kandırmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. İnşallah hep beraber 31 Mart'ta daha güçlü Türkiye ve Dilovası ile hedeflere doğru koşacağız" dedi.
Son Güncelleme: 08.02.2019 23:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37