Şayir: Gençlerin sesi olacağım

Şayir: Gençlerin sesi olacağım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Şubat 2019 Cuma 21:13
 Şayir: Gençlerin sesi olacağım
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Muhabbetler' programı kapsamında gençlerle buluştu.

31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetiminin düzenlemiş olduğu 'Yerel Muhabbetler' programında Sakaryalı gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden belediye başkan adayı Şayir, "Hayatım boyunca genç kardeşlerimle hep iç içe oldum. Gençlerden aldığım enerji ve azimle çalışmalarımı sürdürdüm. Sizden bir farkım yok. Ben gençlerin sesi olmak için geliyorum" ifadelerine yer verdi.

31 MART'TA EN BÜYÜK DESTEK GENÇLERDEN

Dilovası Sakaryalılar Derneğinde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca "Her zaman diyoruz. 31 Mart'ta en büyük destek gençlerden gelecek. Dilovası'nın geleceğini düşünene gençlerimizin gençlerin abisi adayımız Hamza Şayir'e destek vereceğine inanıyoruz" dedi.

HER ZAMAN BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Sarıca'nın ardından gençlerle sohbet eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Zor bir yola girdik. Zoru kolay yapmanın yöntemi ise bir olmak ve beraber olmaktır. Biz her zaman bir ve beraber olacağız. Biz insanın mutluluğunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atmak için yola çıktık. 

Yaptığımız iş, hizmet siyaseti. Bugüne kadar ilçemize yapılan hizmetlerin daha da iyileştirilmesini sağlayacağız. Gönüllere gireceğiz, hizmet edeceğiz. Siz gençlerimizin desteğiyle inşallah, AK Parti ve hizmet bayrağını daha da gür dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

GENÇLERİN SESİ OLMAYA GELDİM

Dilovası'na en güzel hizmeti getirmeye çalıştıklarını ve bunu da toplumun en dinamik yapısını oluşturan gençlerle yapacaklarını, iktidarın ve büyükşehir'in bütün imkanlarını gençlere sunmayı amaçladığını belirten Şayir, "Son 10 yılda Dilovası'nda bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdi. Bu değişim ve dönüşümü gençlerimizle birlikte sürdürmek istiyoruz. Ben gençlerin sesi olmak için geliyorum. Sizden bir farkım yok. Gençlerin bu kentin dinamikleri olması için elimden geleni yapacağım. 

Sizlerin fikirlerini dinleyeceğim. Gençlerimiz ile sürekli istişareler yapacağız. Çalışma hayatım boyunca genç kardeşlerimle hep iç içe oldum. Onlardan aldığım enerji ve azimle çalışmalarımı sürdürdüm. Siz sevgili gençlerin 31 Mart’ta desteğinizi istiyorum. İlçemizi siz genç kardeşlerimizle birlikte yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2019 22:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37