Serap Çakır, Gelecek Partisi’nde

Gebze’de bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır, Gelecek Partisi saflarına katıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ağustos 2020 Cuma 10:40
Serap Çakır, Gelecek Partisi’nde

Gebze’de bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır, Gelecek Partisi saflarına katıldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Serap Çakır, kamuoyunun beklentilerini boşa çıkarmadı ve Gelecek Partisi’ne katıldı. Seçimlerde 16 bin oy alarak dengeleri değiştiren, aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır, Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile birlikte genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Görüşmede aktif siyasi yaşamına Gelecek Partisi’nde devam etmek istediğini belirten Serap Çakır, genel başkan yardımcısı Doğan Demir’in yardımcılığına getirildi. Ankara’daki genel merkezde gerçekleşen katılımdan sonra bir açıklama yapan Doğan Demir, “Serap hanım özellikle Gebze bölgesinde sevilen, sayılan bir isim. Bunu da bağımsız aday olarak girdiği seçimde gösterdi. Aramıza katılmasından dolayı büyük mutluluk duydum. Yol arkadaşımıza hayırlı olsun” dedi.

Genel başkan Ahmet Davutoğlu da yaptığı konuşmada “Gebze çok önem verdiğimiz bir ilçemiz. Yoğun programım nedeniyle ilçe kongresine katılamamıştım. Bu katılımla birlikte Gebze’de çok daha iddialı duruma geldik. Bu katılımda emeği geçen başta, genel başkan yardımcım Doğan Demir, il başkanımız Ömer Faruk Başaran ve Gebze İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.08.2020 22:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37