Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

03 Aralık 2021 Cuma 12:46
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

TÜİK’ten randevu isteğine yanıt alamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Geliyor" diyerek gittiği TÜİK'ten içeriye giremeyince kapıda basın açıklaması yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, sosyal medya hesabından TÜİK'e giden Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. ANKARA (İGFA) - TÜİK tarafından Kasım ayı enflasyonun verilerinin açıklanmasının ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "TÜİK’ten randevu istedim, vermediler. Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun" dedi.

Randevusu olmadığı için içeri giremeyen Kılıçdaroğlu, kapıda bir basın açıklaması yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, sosyal medya hesabından TÜİK'e giden Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

https://www.youtube.com/watch?v=hD1j2h_9v58

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hareketini  "Suç ve suç örgütleri ilişkisiyle, o iklimin ve sözlerin etkisiyle siyasi tarihte görülmeyen yöntemlere başvuruyor" diyerek özetleyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez. Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37