SP Gebze gündemi değerlendirdi

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2020 Salı 12:41
SP Gebze gündemi değerlendirdi

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında gündemi değerlendiren İlçe Başkanı Mustafa Türel; “İlçe teşkilatı olarak saha çalışmalarımızda mutlaka mahallemizin muhtarını ziyaret ederek mahallemiz hakkında eksiklikleri dinliyoruz. Bu manada bugünün de önemine binayen, mahalle ve köylerimiz ile belediyeler ve merkezi idare arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum ve inanıyorum ki muhtarlarımız aynı zamanda demokrasimizin en temel taşlarından birisi olma özelliğine de sahiptirler. Bu vesile ile bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ayrıca hafta sonu Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen seçimler sonucunda, KKTC Cumhurbaşkanı seçilen sayın Ersin Tatar’ı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının başta Kıbrıslı kardeşlerimiz ve ülkemiz olmak üzere coğrafyamızın tamamına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Türel gençlerin işsizlik sıkıntısına da dikkat çekerek şunları söyledi:

Bu ülkede her 3 gençten biri işsiz, gelecekten umudunu, ümidini kesmiş kimin durumda ? Yandaş bir tane holdingin vergilerini sıfırlamak için hibe ettiğiniz 9,5 milyar lira ile bütün üniversite mezunlarının KYK borcunu silebilecekken, 300 bin KYK borçlusu yasal takibe alınmış, icralık olmuş kimin umurunda?

Her 10 gençten 9’u borçlu, her 10 gençten 6’sı başka ülkelerin vatandaşı olmak istiyor. Her 10 gençten sadece 2’si mutlu olduğunu söylüyor, her 10 gençten 8’i torpilin, adam kayırmanın yetenekten önemli görüldüğünü söylüyor. Ama maalesef hiç biri ülkeyi yönetenlerin umurunda değil.

Saadet Partisi olarak gençlerin başka ülke vatandaşı olma hayali kurmayacakları bir Türkiye’yi inşa etmek bizim vazifemiz ve boyun borcumuzdur.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37