SP Gebze normalleşme süreci ile toplantılarına yeniden başladı

Koronavirüs salgının süresince toplantılarını çevrim içi olarak internet üzerinden gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 1 Haziran normalleşme süreci ile toplantılarına yeniden başladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2020 Salı 18:47
SP Gebze normalleşme süreci ile toplantılarına yeniden başladı

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya kronik rahatsızlığı bulunanlar ve 65 yaş üstündeki ilçe yöneticileri zoom meeting programı üzerinden katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Türel şunları söyledi:

Malumunuz olduğu üzere dünyada ve ülkemizde koronavirüs salgının etkisi devam etmektedir.

Fakat gerek dünya genelinde, gerekse ülkemizde bulunan vaka sayılarındaki azalış umudumuzu arttırmaktadır.

Ülkemiz de 1 Haziran itibariyle yeni bir normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız. Bundan dolayı bizlerde Saadet Partisi olarak gerek tedbirleri alarak ve sosyal mesafe kuralını uygulayarak bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

Bizler Saadet Partisi olarak bu salgın sürecinde çalışmalarımıza hiç ara vermedik teşkilat çalışmalarına internet üzerinden ve telefondan sürekli takip ettik. Bu süreçte Gebze’de ki tüm üyelerimizi aradık ve salgın süresinde yanlarına da olmaya gayret ettik. Bizlere ulaşan yardım taleplerini geri çevirmedik Cansuyu yardımlaşma derneğimizle koordineli olarak sosyal yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Şimdi yeni bir döneme giriyoruz bu noktada bizlere düşen sağlık çalışanlarının ve uzmanların tavsiyelerine uymak, tedbiri elden bırakmamaktır.

Ben sağlık çalışanlarımıza bir kere daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten muazzam bir gayret ortaya koydular.

Bu vesile ile salgında şu ana kadar hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37