SP'li Gümüş: Referandumdan zam çıkacak

SP'li Gümüş: Referandumdan zam çıkacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2017 Salı 11:54
SP'li Gümüş: Referandumdan zam çıkacak


Son zamanlarda
yaşanan ekonomik sıkıntılar hakkında yazılı bir basın açıklaması gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Paşa Ali Gümüş, "Ekonomik şartlar gün geçtikçe zorlaşıyor. Gizli enflasyonun %30 civarında seyrettiği bugünlerde birçok üründe zamlar kapıya dayandı" İfadelerini Kullandı.

EVET DE ÇIKSA HAYIR DA ÇIKSA…
Gümüş, gerçekleştirdiği basın açıklamasında, "Ekonomik şartlar gün geçtikçe zorlaşıyor. Gizli enflasyonun %30 civarında seyrettiği bugünlerde birçok üründe zamlar kapıya dayandı. Kurtuluşu referandumdan çıkacak evet de gören iktidar ise kapıya dayanan zamları referandum sonrasına ötelemekten başka bir şey yapamıyor. 

Bu durumda referandumda sandıktan evet de çıksa hayır da çıksa asıl sandıktan çıkanın zam olacağını söylemek zorundayız. Ekmekten ulaşıma halkı birinci derecede İlgilendiren birçok kaleme gelecek olan zammın önündeki tek engelin şu anda referandum süreci olduğu görülüyor. Zamların ertelenmesi halkı şimdilik rahatlatsa da fırıncılar ve ulaşımcılar gibi birçok esnafımızı da zor durumda bıraktığı görülmektedir" dedi.

ŞİMDİDEN HAYIR DİYORUZ
Basın açıklamasının devamında şunları aktaran Gümüş, "Sonuç olarak biz saadet Partisi olarak buradan iktidar sahiplerinin sesleniyoruz: Bu ekonomik uygulamalar ile enflasyon düşürülemez. Faiz oranlarını düşürmeden, üretim maliyetlerini azaltmadan, mal ve hizmet üretimini artırmadan enflasyon düşürülemez. 

Finans ekonomisi terk edilmeli ve üretim ekonomisine geçilmelidir. Paradan para kazanma dönemi sona ermeli ve üretim yaparak kazanma dönemi başlamalıdır. Referandumdan çıkacak zamma da şimdiden HAYIR diyoruz. Koltuklarını koruma uğruna memleketi 6 aydır seçim süreci ile meşgul eden bu koalisyona da Hayır" ifadelerini kullandı. 



Son Güncelleme: 21.02.2017 12:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37