Tarhan, Gümüşhane’yi ziyaret etti

Tarhan, Gümüşhane'de son gelişmeleri değerlendirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:35
Tarhan, Gümüşhane’yi ziyaret etti
CHP Kocaeli Milletvekili ve Sanayi Komisyonu üyesi Tahsin Tarhan, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç ve İl Yönetimi ile birlikte memleketi Gümüşhane'de ziyaretlerde bulundu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay'ı da ziyaret eden Tarhan, Türkiye'deki son siyasi gelişmeler ve bunların etkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
CHP HER YERDE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırıyı bir kez daha kınayan Tahsin Tarhan, "15 Temmuz ile ülkemiz bir siyasi dönemeci başarı ile döndü. Parlamento demokrasiye sahip çıktı, tüm siyasi partiler birlik ve beraberlik içinde demokrasi için mücadele verdi. Bu birlik ve beraberliğe gölge düşürmek isteyen terör örgütleri  Genel Başkanımıza bir saldırı gerçekleştirdi. Ancak herkes şu konuda müsterih olmalıdır; CHP tüm kadroları ile ülkemizin her yerinde olmaya devam edecektir."
OHAL SÜRECİ MAĞDURİYETLER YARATIYOR
Parlamenter sistemin esas olduğunu, demokrasinin tüm kurum ve kuralları ile yaşatılması gerektiğini de hatırlatan  Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "demokrasiye yönelen saldırılar yine demokratik yöntemlerle bertaraf edilmelidir. Aksi takdirde hem demokrasi hem de hukuk devleti ilkesi zarar görecektir" dedi.
EKONOMİ DE ZARAR GÖRÜYOR
OHAL sürecinin ekonomiye etkisinin de azımsanmayacak ölçüde olduğunu ifade eden TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi Tahsin Tarhan, biran önce güven ortamını ülkemizin her yerinde tesis etmek için her türlü çalışmanın yapılması gerektiğini belirtti.

TBMM Sanayi Komisyonu'nun yasal alt yapı için uyum içinde ve hızlı bir şekilde çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Tarhan, "Ekonomide güven en önemli unsurlardan, yatırımcıya, üreticiye, sanayiciye bu ortamı sağlamalıyız.

Bu anlamda şirketlere kayyum atanmadan kapatılması, çalışanların yaşadığı mağduriyetlerin yanı sıra mevcut yatırımların yok olması gibi sonuçlar da doğuracaktır. Oysa bu yatırımların ülke ekonomisine katkı sunacak bir hale getirilmesi çok daha doğru bir adım olacaktır" dedi. 



Son Güncelleme: 27.08.2016 12:19
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37