Tarhan: Yerel başarıyı ülke geneline yayacağız

İlçe kongresinde açılış konuşması gerçekleştiren Tarhan, ülke siyasetiyle ilgili de bir çok konuya değindi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Aralık 2019 Pazar 12:59
Tarhan: Yerel başarıyı ülke geneline yayacağız

 

CHP Genel Merkezi tarafından bir çok görev verilen CHP Kocaeli Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu CHP Sözcüsü Tahsin Tarhan, CHP Bursa Osmangazi ilçe kongresini divan başkanı olarak yönetti.

İlçe kongresinde açılış konuşması gerçekleştiren Tarhan, ülke siyasetiyle ilgili de bir çok konuya değindi.
Tarhan, "Örgütlerimizle birlikte tam demokratik şekilde Cumhuriyet Halk Partisi İktidarını kuracağız" dedi.

KONGRELER DÜĞÜN GÜNÜMÜZDÜR

Tarhan, “Bizim partimizde kongreler kurultaylar, düğün günümüzdür, En mutlu anımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi geleneği, değişimi, yeniliği, demokratik süreçleri benimsemekle birlikte ülkeye bu anlayışı getiren partidir. Onun için bizim rekabetimiz sonuçlar açıklanıncaya kadar sürer. Sonrasında herkes kol kola vererek mücadeleye devam eder. Bursa’da gerçekleştireceğimiz düğünümüz, kongremiz tek bir kişinin iki dudağı arasına tüm yetkiyi bırakanlara ders olsun" dedi.

UMUDUN ADI CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Tarhan, “Ülkemizdeki ekonomik çöküşü yitip giden insanları, eğitimden, yoksulluktan işsizliğe yaşadığımız sorunları hepimiz biliyor ve görüyoruz. İnsan hayatının yok sayıldığı, toplumun kutuplaştırıldığı bir süreci birlikte yaşıyoruz.
Böyle bir Türkiye değil görmek istediğimiz. Demokrasi ve hukukun egemen olduğu, yoksulluğun olmadığı, işsizliğin çözüldüğü, çocukların sokaklarda oyun oynadığı mutlu bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir" dedi.

YEREL BAŞARIYI ÜLKE GENELİNE YAYACAĞIZ

Tarhan, "Hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin birer neferi olarak kendi alanlarımızda ama gerektiğinde de sokakta meydanlarda birlikte bu mücadeleyi vereceğiz. Ezilen, hor görülen, dışlanan kim varsa o’nun yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz.

31 Mart yerel seçimlerinde sağladığımız başarıyı iktidara taşımanın, tam demokratik Türkiye’yi kurmanın zamanı gelmiştir. Bu başarıyı hep birlikte burada yakacağımız çoban ateşleriyle sağlayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacak kadroları seçip, hep beraber el ele yeni bir hikaye yazacağız" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37