Tarhan:Ülkemiz bir dönüm noktasındadır

Tarhan:Ülkemiz bir dönüm noktasındadır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2017 Pazartesi 19:15
Tarhan:Ülkemiz bir dönüm noktasındadır

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, İl ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile Körfez Çamlıtepe Referandum Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu açılışta bir konuşma yapan Tahsin Tarhan, ülkenin bir dönüm nokrasında olduğunu ve uçuruma çekilmeye çalışıldığını ifade etti.

Konuşmasında referandumda neyin oylanacağının iyi bilinmesi gerektiğini de hatırlatan Tarhan şunları söyledi:
Bugün bize dayatılan Anayasa değişikliği ile tek bir kişiye dokunulmazlık zırhı içinde bütün yetkilerin verilmesidir. Yasama ile yürütmenin tek kişide birleştiği, yargının da ele geçirildiği bu değişiklik, millet iradesinin yok sayılması anlamına gelir. Bir tek kişi ülkenin bütçesini yapacak.
 
Tek bir kişi pek çok konuda KHK’lar çıkarabilecek. Meclisi sebep göstermeksizin feshedebilecek. Anayasa Mahkemesi’nin, Hakimler Savcılar Kurulu’nun üyelerini belirleyecek. Buradan doğru bir sonuca ulaşılabilir mi? Bu, ülkeyi uçuruma çekmek demektir. Halkımız da bunun farkında, millet uyandı, bu halk Cumhuriyete sahip çıkacaktır. 

Hepimiz bulunduğumuz her yerde evimizde, oturduğumuz kahvemiz de, iş yerimizde,  komşularımızla bunu konuşmalı ve anlatmalıyız. İnsanları bilgilendirmeli ve ikna etmeliyiz. Bu artık Türkiye Cumhuriyetinin var olma savaşına dönüşmüştür. O yüzden referanduma kadar gece gündüz her yerde HAYIR için çalışacağız ve biz kazanacağız. 
Son Güncelleme: 13.03.2017 19:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37