Tarhan:Yürüyüşümüz bir kişi için değil tüm hukuksuzluklar için

Tarhan:Yürüyüşümüz bir kişi için değil tüm hukuksuzluklar için

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:10
  Tarhan:Yürüyüşümüz bir kişi için değil tüm hukuksuzluklar için


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güven Park'tan başlattığı Adalet yürüyüşü Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte Kocaeli il sınırına ulaştı.
Kortej düzeninden de sorumlu olan Tahsin Tarhan ve Kocaeli milletvekilleri katılımın yüksek olduğu yürüyüş, Maltepe hedefine bir adım daha yaklaştı.

HERKES İÇİN ADALET

Sıcaklara rağmen yürüyüşün devam edeceğini belirten Tarhan şunları söyledi:

Adalet yoksa temel haklar baltalanmış demektir. Artık kimsenin kişisel özgürlüğü, mülkiyet hakkı, güvencesi yok demektir. Devletin en önemli görevi vatandaşlarının hak ve özgürlüklerinin, mülkiyetlerinin güvencesini sağlamaktır.

NE SICAK NE OLUMSUZ SÖYLEMLER BİZİ VAZGEÇİREMEZ


42 derece sıcakta devam eden yürüyüş şartları gerçekten çok zor. Bir milletvekilimiz kalp krizi geçirdi ancak ne sıcaklar ne de olumsuz söylemler bizi yolumuzdan döndüremez.

YÜRÜYÜŞÜMÜZ BİR KİŞİ İÇİN DEĞİL TÜM HUKUKSUZLUKLAR İÇİN


Bizim yürüyüşümüz yalnızca tutuklu milletvekilleri için değil. Bu yürüyüş adaletin sağlanması için. Herkes için, hepimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için. Bu yürüyüşe bir grubun kendi milletvekili için yaptığı yürüyüş olarak bakanlar çok yanılıyor. Ülkemizin geleceği için adaletin sağlanması şarttır.

KOCAELİ ADALET KORTEJİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞARLAYACAKTIR


İşçimiz, esnafımız, çiftçimiz, gençlerimiz  ile birlikte Kocaeli'den 5 gün süreyle geçecek olan Adalet sevdalılarını en güzel şekilde ağırlayacağız. 


Son Güncelleme: 03.07.2017 11:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37