Toltar, Dilovası'na teşekkür etti

Milli irade nöbeti tutan herkese teşekkür

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ağustos 2016 Pazar 14:25
Toltar, Dilovası'na teşekkür etti
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden beri meydanları boş bırakmayan Milli İrade için nöbet tutan Dilovalılara ve ülkemizin güzel insanlarına teşekkür etti.

TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK

15 Temmuz gecesi sokağa dökülerek hain saldırılar karşısında darbecileri püskürten, darbeye karşı göğsünü siper eden milletimize ve Dilovası Belediyesi meydanını  boş bırakmayan Dilovalılara teşekkür eden Başkan Ali Toltar, “Darbe kalkışmasına pabuç bırakmayarak her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergileyen, milletine çağrı yaparak milyonların sokağa, demokrasiye sahip çıkmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, 15 Temmuz akşamı eşi benzeri görülmemiş bir duyarlılıkla belki ileride tarihin altın sayfalarında yerini alacak yürekli duruşu ile milli iradeye sahip çıkan, ülkemin ve Dilovamızın güzel insanlarına teşekkür ederim.”dedi.

MİLLETİMİZ, HAİNLERE KARŞI VATAN SEVGİSİNİ ORTAYA KOYDU

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, “FETÖ ve ekibi tarafından yapılan alçakça darbe kalkışması sonrası sokağa dökülen halkımız, tanklara, bombalara karşı vatan sevgisini ortaya koymuş, milletimizi ve ülkemizi bu büyük beladan kurtararak, karanlık gecenin, güçlü ve aydınlık sabahına hep beraber çıkmamıza vesile olmuştur.

ASIM’IN NESLİ SAHİP ÇIKTI

Onların anlamadığı ve anlayamayacağı çok önemli bir konuyu halkımız onlara gösterdi. Bizim ortak paydalarımız var, değerlerimiz var. Vatan hepimizin, bayrak hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti devleti, 79 milyon insanın birliği, bütünlüğü, kardeşliği Türkiye'nin en büyük hazinesidir. Bu millet, asker ruhuyla, Asım'ın nesli inancıyla da bayrağına da, vatanına da, ezanına sahip çıkmıştır. Hainler bu milletten korksun."dedi.

 YİĞİT KADINLARIMIZ

Demokrasi nöbetlerinde hiçbir zaman meydanları boş bırakmayan kadınlara da ayrıca teşekkür eden Başkan Toltar ''Bu ülkenin yiğit kadınları 15 Temmuz akşamı ülkesine ve geleceğine sahip çıktı. Kadınlarımız hem tankların önüne çıkarak, hem de meydanlara koşarak yiğitliğini ortaya koydu. Sabahlara kadar küçük çocuklarını yanlarına alarak, ellerinde bayraklarla meydanlarda bekledi. Ülkesi için nöbet tuttu, dua etti, Allah hepsinden razı olsun'' dedi.

ŞEHİTLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ

"Milli İrade için şehitleri verdik ve onlar şimdi peygamberimizin komşuları. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Onlar hayatlarını bu bayrak, millet ve toprak için verdiler. Ne kadar onlara dua etsekte, şükran borcumuzu ödeyemeyiz. Onları unutmayacağız.Halkımız topyekun darbenin karşısında durdu. Hiçbir ayrım yapmadan, Kürt, Türk, Laz, Çerkez, AK Parti, CHP, MHP, HDP, SP, HÜDAPAR'lısı kendi özgürlüğü, ülkesinin birlik beraberliği ve demokrasisi için göğsünü gere gere tankların önünde durdu. Bu özgürlük mücadelesini kazandı.

YENİ BİR DESTAN YAZILDI

Çanakkale destanının ardından yeni bir destan yazıldı. Tüm dünya vatanımız söz konusu olduğunda nasıl kenetlendiğimizi bir kez daha görmüş oldu. Milletimizin iradesine sahip çıkışı, hainlerin hevesini kursağında bıraktı. Söz konusu vatan olduğunda bizim gibi binlerce Dilovalı hemşerim günlerce uyumadı, alanları terk etmeyerek ülkesine ve milli iradesine sahip çıktı.

TEŞEKKÜRLER DİLOVASI

Nöbetimiz boyunca hep yanımızda olan başta Kocaeli Milletvekillerimize, Valimize, Dilovası Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, İlçe Jandarma Komutanımıza, Siyasi parti  İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, STK'larımıza Belediye Personelimize,teşekkür ediyorum. Ayrıca 23 gündür meydanları boş bırakmayan her bir Dilovalı hemşerim sizler bu mücadelenin birer kahramanlarısınız sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır" şeklinde konuştu. 



Son Güncelleme: 07.08.2016 23:15
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıKaramürsel
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37