banner55

Törk: Bir kuruşu israf etmeyeceğim

Törk: Bir kuruşu israf etmeyeceğim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2019 Çarşamba 14:35
 Törk: Bir kuruşu israf etmeyeceğim

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıcalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Törk, "Eğitimimle, vizyonumla, enerjimle, bu kentin bir kuruşunu dahi israf etmeden Darıca için harcayacağım" dedi.

Güne esnaf ziyaretleri ile başlayıp, ev ziyaretleri ile devam eden Törk, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ardından dernek ziyaretleri, kıraathaneler, vatandaş buluşmaları ve cenazelere katılan Törk vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Evlere, dernek gecelerine ve derneklere konuk olan CHP’li Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "1 Nisan günü göreve geldiğimizde bize kasayı 140 milyon borçla teslim edecekler. Ama bu kardeşiniz; eğitimiyle, vizyonuyla, enerjisiyle, bu kentin bir kuruşunu dahi israf etmeden Darıca için harcayacağım. 

BÜYÜK EKSİKLİKLER VAR

AK Parti seçmenlerine sesleniyorum. Daha önce AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimin başımın üstünde yeri var. Ama yarış parti yarışı değil, yarış artık belediye başkan adaylarının yarışıdır. Yarış, mevcut yönetimden memnunum ya da memnun değilim yönetimidir. Daha önce AK Parti’ye oy vermişlerin de oyunu alarak bu kenti yöneteceğiz. 

Darıca Merkez’e yapacağımız büyük bir vizyon kütüphane ile bu kentte eğitimi ve kültürü yeniden hatırlatmamız lazım. Darıca’nın çok büyük eksiklikleri var. Siyasete girme amacı da bu kentte yaşayan insanların hayatını kolaylaştırmak olan bir belediye başkan adayı olarak sizlerin içinden çıkmayacağım. Sizinle birlikte olacağım, başkan olduğumda da yine bu kentin evladı olmaya devam edeceğim.
 
DARICA'YA SAHİP ÇIKALIM

Gençlerimiz ve kadınlarımız bu işe el koymalı. Bu iş bitmiştir. Artık 31 Mart’a kadar sahip çıkacağımız bir aday var. Sadece adaya değil, Darıca’mıza sahip çıkalım, el birliği ile değişimi gerçekleştirelim. 1 Nisan günü sizin verdiğiniz yetki ile göreve geldiğimizde bu kentin tüm sorunlarını bilen bir belediye başkanı olarak mahallelerde oluşturacağımız kent konseyleri ile sürekli bir araya geleceğiz. 

Sizin istediğiniz projeleri yaparak sizlere hizmet edeceğiz ve Darıca’yı içinden bulunduğu bu durumdan çıkarıp bu kentin kaynaklarından sonuna kadar faydalandığı iş alanlarının yaratıldığı bir Darıca inşa edeceğiz. 5 yıl boyunca da emrinizde olmaya, sizlere hizmet etmeye söz veriyorum.
Son Güncelleme: 06.02.2019 23:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37