Türel: Aday değil başkan açıklıyoruz

Türel: Aday değil başkan açıklıyoruz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 14:33
 Türel: Aday değil başkan açıklıyoruz


Saadet Partisi
Dilovası İlçe Teşkilatı 3 Şubat Pazar günü Ercan Dalkılıç için aday tanıtım programı yapıyor.

Hafta sonu 3 Şubat Pazar günü saat:15.00’da Dilovası’nın en büyük kapalı mekânlarından olan Yıldırım Düğün salonunda aday tanıtım programı düzenleyeceklerini ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, kendilerinin o gün aslında belediye başkan aday tanıtımı değil belediye başkanı tanıtacaklarını söyledi.

BU TARİHİ ANA TANIKLIK EDİN

Cepsiz Ceketliler parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Türel, cepsiz ceketin sadece bir moda terimi olmadığını siyasetin yeniden formatlandığı adeta revize edildiği yeni bir akım olduğunu ifade ederek, “Dürüst olmak gerekirse bu seçimde halkımız artık çalıyorlar ama çalışıyorlardan ziyade çalmadan çalışacakları seçecekler. Cepsiz ceket ile de biz bunu halkımıza vat ediyoruz. 

Bizim belediye başkan adaylarımızda ve başkanlarımızda yan cebime koy mantığı yoktur. Bunun için yaptığımız tüm aday tanıtımlarında biz aslında aday değil belediye başkanlarını tanıtıyoruz. Bu hayati ana şahit olmak için tüm Dilovası halkını 3 Şubat Pazar günü saat:15.00’da kentimizin en büyük kapalı mekânlarından birisi olan Yıldırım düğün salonuna bekliyoruz. 

Halkımızı cepsiz ceketli belediye başkan adayımız, müstakbel belediye başkanımız Ercan Dalkılıç’ın yanında olmalarını, yaşadıkları kenti beraber yönetmeye davet ediyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37