Türel: Karalama, baskı, tahrik ve iftira yapılıyor

Türel: Karalama, baskı, tahrik ve iftira yapılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2019 Çarşamba 14:24
Türel: Karalama, baskı, tahrik ve iftira yapılıyor

 


Saadet
Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel yaptığı açıklamada ulusal medyada SP Dilovası Teşkilatı hakkında asılsız haberler yapıldığını söyledi.

"Yaklaşan yerel seçimlere, Dilovası ilçemizde Saadet Partisi olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik havası içinde hazırlanmaktayız" diyen Türel şunları söyledi:

Kamuoyuna

Son günlerde ulusal medyada Saadet Partisi Dilovası Teşkilatı hakkında yer alan asılsız haberler nedeniyle kamuoyuna açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur.

Yaklaşan yerel seçimlere, Dilovası ilçemizde Saadet Partisi olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik havası içinde hazırlanmaktayız. Ülkemizin ve ilçemizin hiçbir kesim ve siyasi oluşumunu hedef almadan, birleştirici ve seviyeli bir üslup ile halkımızın her bir ferdini kucaklayacak, gönüllerini fethedecek niyet ve kararlılıkla bir yol izlemekteyiz. 

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı olarak seçim kampanyasına başladığımız günden itibaren Dilovası halkıyla sürekli istişareler halinde olduk. İlçemizi 'Daha yaşanabilir, daha müreffeh ve daha adil nasıl yönetebiliriz?' sorusunu Dilovası halkına sorduk. 

Toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmeyen, bütün toplumu kucaklamış, bilgisi ve tecrübesiyle gönüllerde yer edinmiş sayın Ercan Dalkılıç’ı, 31 Mart mahalli idareler seçiminde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak belirledik. Medya üzerinden yapılan karalama, baskı, tahrik ve iftira niteliğindeki haberler, partimiz açısından sayın Ercan Dalkılıç’ın ne kadar isabetli bir karar olduğu anlaşılmıştır.

 Dilovası halkının birlik ve beraberliği birilerinin hesabını bozmuştur. Bu yüzden bir süredir; bazı kirli hesap ve oyunların ilçemiz üzerinde oynanmaya, toplumsal barış ve huzurumuzun sarsılmaya çalışıldığı görülmektedir.

Diliskelesi mahallemizde, 8 Mart 2019 tarihinde sayın Ercan Dalkılıç’a gönül verenlere yönelik gerçekleştirilen saldırı vatandaşlarımızın ve  bazı meclis üyelerimizin sağduyusu ile daha büyük bir sıkıntı olmadan atlatılmıştır. 

Bir süredir kara propagandayı esas alan odaklar bu sefer yandaş medya eli ile ilçemizde gerginlik ve provokasyon çıkarmaya çalışmıştır. İlçemizin başta insan sağlığını  tehdit eden devasa sorunlarına karşı sağır ve dilsiz olanlar, yalan ve iftiralar ile ilçemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına zarar verecek şekilde kirli haber ve yayınlar yapmaktadır.

Son süreçte Saadet Partisi’ne yönelik taraflı ve iftira dolu haber ve söylemlere karşı benzer nitelikte söylemlere başvurmayacağımızı kamuoyuna belirtmek isteriz. Öte yandan bu tür haberler ancak gücümüze güç katacaktır. 

Tarafsız olmaları gerekirken yanlı ve maksatlı haberleri ile siyasi hareketimizin gücünü baltalama uğraşında olanlar, 1 Nisan sabahı Saadet Partisi’nin Dilovası ilçemizdeki zaferine şahitlik edecektir.

Meydanlar göstermektedir ki halkımız en doğru ve en sağduyulu kararı ortaya koymuştur.
Bu bağlamda 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin başta Dilovası ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Unutmayalım ki sevgi ve kardeşlik; zamanın her diliminde kazanan taraf olmuştur.

Hepinize saygı, sevgi, selam ve hürmetlerimizle.
Son Güncelleme: 15.03.2019 22:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37