Türel: SP ülkemizin geleceğinin sigortasıdır

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Temmuz 2020 Salı 13:15
Türel: SP ülkemizin geleceğinin sigortasıdır

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya kronik rahatsızlığı bulunanlar ve 65 yaş üstündeki ilçe yöneticileri zoom meeting programı üzerinden katıldılar.

KIBRIS BARIŞ HAREKATI TARİHİMİZİN
EŞSİZ ZAFERLERİNDEN BİRİSİ

Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Türel şunları söyledi:

bugün bildiğiniz üzere Saadet Partisi açısından önemli bir gündür. Önemli olmasının sebeplerinden biri Kıbrıs Barış Harekatı’dır.

Kıbrıs Barış Harekatı; emperyalizmin ve sömürgeci güçlerin tahakkümüne aldırış etmeden, güçlü ve bağımsız bir duruş sergilemenin simgesidir. Bu harekat zulme karşı adaletin, savaşa karşı barışın tesisi manasına gelmektedir.

Bu sebeple Kıbrıs Barış Harekatı tarihimizin eşsiz zaferlerinden birisidir, Cumhuriyet döneminin çok önemli bir kırılma noktasıdır. Bu harekat ile milletimizin çıkarları tavizsiz bir şekilde müdafaa edilmiş, Kıbrıs'ta yaşanan katliam durdurularak barış ve huzur sağlanmıştır.

Bu duygularla Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümünde harekatta emeği geçen başta Erbakan hocamız olmak üzere, dönemin başbakanı Bülent Ecevit'i, kararlı siyasileri ve Silahlı Kuvvetlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehit ve gazilerimizin hatıralarını hürmetle yad ediyorum.

SP’NİN KURULUŞUNUN 19. YILDÖNÜMÜ

Türel, “Ayrıca bugünü özel kılan diğer sebep ise Saadet Partimizin kuruluşunun 19. yıl dönümünü olmasıdır. Önce ahlak ve maneviyat, üreterek kalkınma, şahsiyetli dış politika, diyerek yola çıktık ve bu yolda yürümeye devam ediyoruz.

Bugün aynı istikamette; düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma, hak ve adalet, dürüstlük ve şeffaflık, fikir ve inanç hürriyeti ilkelerini tavizsiz bir şekilde savunuyoruz.

Biz, Türkiye’nin ve dünyanın yaşadığı krizler ve badireler karşısında hakkı, adaleti ve bir arada yaşamayı reçete olarak tüm kesimlere sunduk ve sunmaya devam ediyoruz.

Çünkü Saadet Partisi'nin siyaset anlayışı, günü kurtarmak değil geleceği toplumun faydası istikametinde şekillendirme gayreti, reel politik değil hakkın ölçü alınmasıdır.

Bundan dolayı ülkemiz güzel günlere kavuşacaksa bu ancak Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu ilkelerin hayata geçirilmesi ile mümkün olacaktır. Biz bu ülkenin geleceği için kelebeklerin kanat çırpışı misali çaba ve gayret göstermeye devam edeceğiz.

19 yıllık kutlu yürüyüşümüzde olduğu gibi bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, pes etmeden bu ülkenin kalkınması, milletimizin refahı ve huzurunun tesis edilmesi için doğru bildiğimiz ilkeler ışığında iktidara yürüyeceğiz.

İnanıyorum ki bu anlayış ve hedeflerle; Saadet Partisi ülkemizin geleceğinin sigortası olmaya devam edecektir.

Bu vesileyle merhum hocamız ve genel başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı rahmetle anıyor, Saadet Partisi'ne gönül veren herkesi kutluyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37