Yaman’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Yaman’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Kasım 2016 Salı 12:37
Yaman’dan hayırlı olsun ziyaretleri
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Necati Denizci ve Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Sibel Moralı ve ekibini ziyaret etti.
 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman önceki gün hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Yaman’ın ilk durağı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Necati Denizci’yi makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu görevini yürüten Yaman, Kocaeli’de emniyetin başarılı çalışmalar yaptığını dile getirerek Necati Denizci’nin Batman’da yaptığı başarılı çalışmalarının yakından takip ettiğini dile getirerek başarılarının devamını diledi.

Yaman ardından geçtiğimiz hafta Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilen ilk bayan Başkanı Sibel Moralı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Körfez Ticaret Odası yöneticileri de eşlik etti. 

Kocaeli’nin ve Körfez’in sanayi ve ticaret alanında ki önemine değinen Yaman, “Sanayi ve Ticaret dünyasının önemli merkezlerinden biri olan Körfez Ticaret Odası’nda bir bayan başkanın olması bizleri gururlandırıyor. Gerek iş dünyasında gerekse girişimciliği ile bayanlarımıza örnek bir model olan Moralı’ya yeni görevinde başarılar diliyor. Ülkemizin 2023 hedefine doğru hızla ilerlediği yolda Moralı’nın hem ülkemizin hem de Kocaeli’nin ekonomik anlamda büyümesine katkısının büyük olacağına inanıyorum" dedi.

Yaman’ın ziyaretlerinde Emniyet Müdürü Denizci ile Körfez Ticaret Odası Başkanı Moralı ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.  
Son Güncelleme: 22.11.2016 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37