Yapılan eğilim yoklamalarında Serap Çakır önde çıkıyor

Yapılan eğilim yoklamalarında Serap Çakır önde çıkıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2019 Salı 23:24
 Yapılan eğilim yoklamalarında Serap Çakır önde çıkıyor


Bağımsız G
ebze Belediye Başkanı Serap Çakır'a olan ilgi Kocaeli siyasetinde en önemli gündemlerden birisi oldu. Görevden alınan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir olayında da Çakır’a olan ilginin etkili olduğu ileri sürüldü.

20 Ocak’ta yaptığı miting ile seçim çalışmalarını başlatan Serap Çakır, aradan geçen zaman içinde yaptığı çalışmalarla da adından söz ettirmeye başladı. Çakır’a her kesimden destek çığ gibi büyürken, etkileri Kocaeli’den duyulmaya başlandı.

TAŞDEMİR’İN GÖREVDEN ALINMASI


Serap Çakır’ın Gebze Belediye Başkan adaylığı siyasette ki dengeleri alt üst etti. Çakır her geçen gün artan bir ilgiyle karşılaşırken, özellikle Cumhur İttifak’ı bu ilgiden rahatsız olmaya başladı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in, CHP adayı Av. Recep Dursun ile yakınlığı ve Cumhur İttifak’ı için çalışmadığı gerekçe gösterilerek görevden alındı. Ancak kulislerde bu görevden alınmanın asıl sebebinin Serap Çakır olduğu iddia edildi. Gebze’de Ülkücü tabanın Serap Çakır’a tam ve koşulsuz destek olması MHP’de ki rahatsızlığın ve Taşdemir’in görevden alınmasının gerçek sebebi olarak gösteriliyor.
İLGİ ARTIYOR
Gebze Bağımsız Belediye Başkan adayı Serap Çakır, her geçen gün artan bir ilgiyle karşılaşıyor. Çakır’a her siyasi görüşten ve her kesimden destek geliyor. Özellikle kadınların büyük destek verdiği Serap Çakır’ın hızlı yükselişi Kocaeli siyasetinde dengeleri alt üst etmiş durumda. Partilerin artık gündeminde ki ilk sırayı Serap Çakır oluşturuyor. Yapılan eğilim yoklamalarında da Serap Çakır sürekli önde çıkıyor.
Son Güncelleme: 06.02.2019 10:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37