Yeniden Refah Çayırova'da kurucu başkan Aykan Dönmez

Yeniden Refah Çayırova'da kurucu başkan Aykan Dönmez

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 21:45
Yeniden Refah Çayırova'da kurucu başkan Aykan Dönmez

 


Dr. Fatih
Erbakan genel başkanlığında bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova kurucu İlçe Başkanlığı’na Aykan Dönmez atandı.

Milli Görüş lideri, eski Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nde Çayırova İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine Aykan Dönmez atandı. 

Necmettin Erbakan’ın 2011 yılındaki vefatı sonrasında Saadet Partisi üst yönetimi tarafından partiden dışlanan Fatih Erbakan, 2013 yılında uluslararası camiada adından sıkça söz edilen Erbakan Vakfı’nı kurarak başına geçti. 

Sonraki süreçte Saadet Partisi kongresinde genel başkan adayı olan Fatih Erbakan bu amacına ulaşamayınca çalışmalarına Erbakan Vakfı üzerinden devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi adıyla yeni bir parti kuran Erbakan Türkiye genelinde teşkilatlanmaya gitti.

Erbakan Vakfı döneminde alt yapısı oluşturulan Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli İl Başkanlığı’na Mehmet Aras atandı.

Her ilçede parti mensuplarını tek tek dinleyip önlerine sandık koyan Mehmet Aras, amaçlarının sadece partililerin değil tüm toplumun gönlünü kazanacak kişileri ilçe başkanı yapmak olduğunu ifade etti.

Çayırova’da yapılan istişarelerde ilçe başkanlığı için 13 isim tespit edildi. Adayların önemli kısmı Aykan Dönmez ve Osman Öğüt lehine adaylıktan çekildi. Son etapta Dönmez ve Öğüt ile birlikte Kadir Kurdal’ın yarıştığı gayri resmi seçimde ipi kendisi aday olmamasına rağmen Aykan Dönmez göğüsledi. 
 
Kendisine gösterilen alakadan dolayı çok mutlu olan Dönmez, herkese teşekkür ederek halen genel müdürlüğünü yürüttüğü iki şirkette yaklaşık bin insanın mesuliyetinin üzerinde olduğunu, bundan dolayı görevi kabul edemeyeceğini parti yönetimine ifade etmesine rağmen, bu kararından vaz geçerek, görevi kabul etti.

Erbakan ailesi ile yakın ilişkileri olan Dönmez’in bu kararı almasında yakın arkadaş çevresinin de etkili olduğu düşünülüyor.

Aykan Dönmez gayelerinin tüm insanlığın mutluluğu olduğunu, Türkiye merkezli bir yenidünya düzeninin kurulmasının insanlığın beklediği huzur ortamının yegâne ilacı olacağını kaydetti.
 
Dönmez, "Çayırova’da toplum yararına çalışacak güçlü bir beşeri sermaye var. Bu potansiyeli icraat sahasına dökecek bir yapıyı kuracak olan kitle Çayırova ve ülkeye en büyük sosyal faydayı sağlayacaktır. Çalışma ekibimi en kısa sürede tamamlayıp işe koyulacağız. Gerek Çayırovalılar gerekse Türk milleti ve insanlık için en büyük faydaları sağlayacak yapıyı teşekkül etmek için çalışacağız" dedi. 

Kendisini bu yolda destekleyen ve katkı sunan herkese müteşekkir olduğunu beyan eden Dönmez, "Allah bizi utandırmasın, bütün enerjimizi bu uğurda sarf edeceğim ve Türkiye merkezli yeni bir dünyanın kurulması için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Dönmez’in mazbatasını teslim eden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras da, "Artık Çayırova Aykan beye, Aykan bey de Çayırova’ya emanettir" dedi. 

AYKAN DÖNMEZ KİMDİR?

Aslen Elazığ, Karakoçan eşrafından olan Aykan Dönmez siyaseten sosyal demokrat kökenli, 9 çocuklu bir ailenin bireyi. Babası kamudan emekli. Aile çevresi siyaseten sosyal demokrat.

Uzun yıllar özel sektörde işçi olarak çalışan Dönmez son 10 yıldır abisine ait şirketlerde genel müdürlük yapıyor.

2013’te kurulan Erbakan Vakfı’nın kurucu ilçe başkanı. 4 yıl bu görevde bulundu. Ardından il yönetiminde görev üstlendi. Peşi sıra genel merkez tarafından yapılan görevlendirme ile birçok ilde vakıf adına teşkilatlanma çalışmaları sürdürdü.  Gül Dönmez ile evli olan Aykan Dönmez, Mertcan ve Beste isimli 2 çocuk babası.
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37