Yıldız: Bundan sonra bir ve beraber olma zamanı

İYİ Parti Kocaeli il kongresi İzmit Cephanelik Stadyumu'nda gerçekleştirildi. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Haziran 2020 Pazar 22:13
Yıldız: Bundan sonra bir ve beraber olma zamanı

İYİ Parti Kocaeli il kongresi İzmit Cephanelik Stadyumu'nda gerçekleştirildi. 

İYİ Parti Kocaeli il kongresinde başkan adayı olarak mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız ile Nurcan Acaroğlu Göktaş yarıştı. Oylama sonucunda Nurcan Acaroğlu Göktaş 118 oy alırken, mevcut başkan Şanbaz Yıldız 398 oy alarak yeniden başkan seçildi. 

Kongreden sonra açıklama yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şunları söyledi:

Partimizin 2. Olağan Kongresi'ni muhteşem bir katılım ve büyük bir coşku ile tamamlamış bulunmaktayız. Öncelikle kongremizin ve sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 
Aday olan değerli kardeşimize, kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayan ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kongreler, partilerin yenilenme ve güçlü bir şekilde sahaya inmeleri için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirecek ve tüm partililerimiz ile birlikte kenetlenerek, Kocaeli ilimizde arzuladığımız hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. 
Kocaeli ili genelinde yine bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle bir pandemi süreci yaşıyor olmamıza rağmen, delege arkadaşlarımızın büyük ölçüde toyumuza katılım göstermesi bizleri çok memnun etmiştir. Elbette ki bunda en büyük emek değerli ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına aittir. Artık kongreyi geride bıraktık, pazartesi gününden itibaren Kocaeli’nde yeni bir sayfa açacağız.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran partimizin Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’a, Divan Başkanlığımızı yapan Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır’a, CHP TBMM Başkan Vekili Haydar Akar’a, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Cumali Durmuş’a, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı’ya, İYİ Parti Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Yardımcısı Burak Akburak’a İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’a, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan’a, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’ya, kongremize katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

Ben tekraren kongremizde aday olan kardeşimize, onun yönetim kurulu listesinde bulunan partililerimize, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimize, delege ve partililerimize, emekleri geçen tüm arkadaşlarımıza ve görevlilerimize ilçe başkanlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra bir ve beraber olma zamanı. Kucaklaşma ve büyüme zamanı. Allah yar ve yardımcımız olsun.

ŞANBAZ YILDIZ'IN YÖNETİM KURULU

Abdullah Erbağcı, Abdullah Uçar, Adil Gülez, Ahmet Haşim Şenel, Ali Karaca, Alper Bircanoğlu, Aysel Gül, Ayşegül Babacan, Baha Yavuz, Banu Aykan, Birsen Çulha, Buğra Yiğit Kılınç, Burak Aytaş, Burak Örçen, Cahide Uslu, Cem Serhat Dayanç, Cenk Aydın, Cenk Erbil, Cihan Bahadır Yaşar, Çağlar Özer, Çetin Kocatürk, Emre Evren, Ercan Sarıkaya, Fatih Kürşad Demir, Fatma Zehra Korucuoğlu, Fevzi Kurt, Gökçe Nesli Kondu, Güner Çiçekli, Güzin Alparslan Atalı, İbrahim Sarı, Kaan Dilmen, Kürşad Biçer, Mehmet Yıldız, Meltem Güzeller Karakuş, Murat Demirel, Murat Kurt, Mustafa Candemir, Mustafa Emre Mercan, Nusret Acur, Özhan Öztürk, Özlem Zafer Göktaş, Pelin Dönge, Salih Işık, Selman Gürpınar, Serhan Hacıhüseyinoğlu, Şaban Ufuk, Türkan Özcan, Yasemin Met, Yunus Uyar.

DİSİPLİN KURULU

Ahmet Murat Metin, Mustafa Demir, Engin Turanlı, İsmail Kayabay, Mustafa Ağı, Ayşegül Ercan, Yavuz Uzun, Nesrin Öztürk, Cengiz Şimşek.

ÜST KURUL DELEGELERİ

Şanbaz Yıldız, Nusret Acur, Pelin Coştur Filiz, Burak Uluköylü, Hüseyin Gündüz, İsmail Aynacı, Metin Savaş Sulu, Cahit Sürüm, Mehmet Şeref Uzunal, Haluk Tamyüksel, Ayşe Rüzgar, Orhan Kılınçsoy, Hilal Kübra Altınay, Emin Yılmaz, Ercüment Şahin, Salih Recep Şirin, Şaban Ufuk, Güzin Alparslan Atalı, Pelin Dönge,
Nihal Kupşi, Fatih Kürşad Demir, Sinan Yıldız, Ersin Özyılmaz, Kaan Dilmen, Dicle Akın, Yaşar Kardaş,
Ahmet Murat Metin, Çağlar Özer, Ahmet Yusuf, Cenk Erbil.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37