Zeynel Bulut: Bize en yakın isim İlhami Bayrak

Zeynel Bulut: Bize en yakın isim İlhami Bayrak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Şubat 2019 Salı 16:49
 Zeynel Bulut: Bize en yakın isim İlhami Bayrak

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, önceki gün Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyaret programında Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Yeniden Refah Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı.

AYKAN DÖNMEZ: ÖRNEK BİR TEŞKİLAT OLUŞTURDUK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan Kurucu İlçe Başkanı Aykan Dönmez, "Öncelikle yapmış olduğunuz nazik ziyaretten ötürü sayın İlhami Bayrak ve İYİ Parti heyetine teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Görüş lideri merhum Hocamız Necmettin Erbakan’ın siyasi bakış açısı ve siyasi ahlakını rol model alan ve kısa süre önce kurulan partimizin kurucu İlçe Başkanı olma onuru şahsımıza verildi. Bu onuru taşımanın haklı gururu ile kısa sürede Çayırovamızda örnek olabilecek bir teşkilat oluşturduk. Sizleri de bugün aramızda görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir" dedi.

İLHAMİ BAYRAK TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Başkanı Dönmez’in ardından söz alan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ise Yeniden Refah Partisi ilçe yönetimine teşekkürlerini sunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Kısaca meclis üyesi adaylarını ve ilçe yöneticilerini tanıtan Başkan Adayı Bayrak, "Yeniden Refah Partisi umuyorum ki hem ülkemize hemde ilçemize siyasi manada olumlu açıdan çok büyük katkılar sunacaktır. Sayın Aykan Dönmez Başkanımı bir kez daha tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

ZEYNEL BULUT: BİZE EN YAKIN İSİM İLHAMİ BAYRAK'TIR

Ziyaret programında yer alan önemli bir başka isim ise Saadet Partisi eski İlçe Başkanı, Milli Görüşün Çayırova’da ki sembol ismi Zeynel Bulut oldu. Ziyaret için Başkan Adayı İlhami Bayrak ve beraberinde ki heyete teşekkür eden Bulut, "Bu ziyaret bizleri çok memnun etti. Şuan ki mevcut belediye başkan adayları içerisinde bizlere en yakın isim İlhami Bayrak’tır. Milli Görüşü benimsemiş ve bunu gündelik hayatına da sirayet ettirmiş bir kardeşimiz olarak İlhami Bayrak’ı her zaman takdir ediyoruz. Umuyorum ki çıkmış olduğu bu yolda başarılı olur” şeklinde konuştu.

BULUT: MERAL AKŞENER'E VEFA BORCUMUZ VAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener içinde önemli açıklamalarda bulunan Milli Görüş'ün önemli ismi Zeynel Bulut, "Meral Akşener’e de Milli Görüşçüler olarak bir vefa borcumuz var. Kendisi özellikle 28 Şubat sürecinde merhum hocamız Necmettin Erbakan’ın yanında belki de ölümü göze alarak durmuştur. 

O dönem İçişleri Bakanı olarak kabinede görev alan Meral hanım bu dik duruşu ile bizlerin gönlünde ayrı bir yer etmiştir. Kendisine bu vesileyle de bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
Son Güncelleme: 27.02.2019 22:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37