banner55

Akın Dövüş Kick Boxing Organizasyonu tanıtım yaptı

Akın Dövüş Kick Boxing Organizasyonu tanıtım yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Nisan 2017 Pazartesi 12:19
Akın Dövüş Kick Boxing Organizasyonu tanıtım yaptı


Akın Dövüş
Kick Boxing  Organizasyonu Eskihisar Hisartepe’de tanıtım yaptı. Toplantıya Çılgın Sedat, Survivor yarışmacısı İbrahim Giydirir, Dünya şampiyonu Gebzeli sporcumuz Adem Bozkurt, milli sporculardan Mert Akın, Samet Keser, Serhat Değirmenci, Kadir Taştan ve Buğra Erdoğan katıldı.

Akın Dövüş Kick Boxing  Organizasyon’un sahibi Adem Durmuş 13 Mayıs’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan organizasyon ile ilgili şunları söyledi:

Akın Dövüş Arenası, Türkiye’nin tartışmasız en prestijli kickbox organizasyonudur. Dünya’nın en etkili dövüş organizasyonu Glory seviyesinde organizasyon yapıyoruz.
 
Dövüşçü kadromuz da bunun kanıtıdır. Geçmişte yapmış olduğumuz organizasyonlarda Dünya’nın yakından tanıdığı müslüman boksör Zabit Samedov, K1 Max Şampiyonu Alman Enrico Kelly, şampiyon sporcu Chris İncinbi gibi sporcuları izlettirmiştik. 

13 Mayıs’daki organizasyonda da daha güçlü bir kadroyu Gebze bölgesine seyrettireceğiz. Organizasyonumuza bir çok siyasetçi, işadamı ve sporcu katılacak ve tv8.5’dan canlı yayınlanacak. Program saat 21.30’da başlayacak, salon kapıları ise 20.00’da açılacak.  


Son Güncelleme: 24.04.2017 12:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Erdinc 2017-05-07 20:34:41

Biletimi fiyatı ne kadar bilginiz varmı

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37