Ayfonspor gözünü şampiyonluğa dikti

10 Ocak 2022 Pazartesi 09:44
Ayfonspor gözünü şampiyonluğa dikti

TFF 2.Lig kırmızı grupta yer alan Afjet Afyonspor, şampiyonluk için mücadeleye devam ediyor. İsteniş Hakan TÜPLEK (AFYON İGFA)-  TFF 2. Lig Kırmızı grupta yer alan Afjet Afyonspor Antalya kampı hazırlıklarını tamamladı. Son haftalarda oynadığı iyi oyun ile 1 Lige yeniden dönüş için umutlanan Mor-Beyazlı ekip Afyon’a döndü.

İlk yarıya çok kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı oyun ile taraftarlarınca çok eleştirilen Afjet Afyon başarı grafiğini ilk yarının son maçlarında yakaladı. Afyonspor üst üste aldığı galibiyetler ile bir anda puan cetvelinde yukarıya tırmandı. Başarılı sonuçlar ile de taraftarının yeniden güvenini kazandı.

Afjet Afyonspor ikinci yarının ilk maçını kendi sahasında Bodrumspor ile oynayacak. Ligin ilk yarısında Bodrum’da oynanan maçta Afjet Afyonspor 1-0 öne geçmesine rağmen, bu üstünlüğünü koruyamamış sahadan 2-1 mağlup ayrılmış idi. Afjet Afyonspor yeni hocası ile yakalamış olduğu bu başarı grafiğini sürdürmek ve play-off maçlarına kalmamak için sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Başarılı Teknik adam Cem Kavçak ile Antalya Kampinda moral depolayan Mor Şimşekler gözünü şampiyonluğa dikti.

 

Anahtar Kelimeler:
GülleEvin Bahçesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37