Belediyeler nefes kesti

30.Görkem Çiler Basın turnuvasında karşı karşıya gelen Gebze Belediyesi ile Çayırova Belediyesi arasındaki mücadele nefes kesti. Mücadele son dakika golü ile 3-3 sona erdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Eylül 2022 Salı 11:50
Belediyeler nefes kesti

30.Görkem Çiler Basın turnuvasında karşı karşıya gelen Gebze Belediyesi ile Çayırova Belediyesi arasındaki mücadele nefes kesti. Mücadele son dakika golü ile 3-3 sona erdi.

RECAİ MÜDÜR HIRS YAPTI

Belediyelerin buluşmasında kazanan olmadı. Çayırova Belediyesi ile Gebze Belediyesi turnuvada ikinci maçlarına çıktı. Gebze Belediyesi taraftar desteği ile çıktığı Çayırova Belediyesi karşısında oldukça zorlandı. Birol, Yalçın ve Birol'ün etkili oyunu ile maçın başında 2-0 öne geçen Çayırova Belediyespor karşısında mücadeleyi elden bırakmayan Gebze Belediyesi Onur, Hamza, Muhammet'in kusursuz futbolunun yanında Kültür Müdürü Carullah Recai Er'in hırslı oyunu skora denge getirdi.

2-0 yenik durumdan 2-2'yi yakalayan maçın uzatma dakikalarında 3-2'yi bulan Gebze Belediyesi son saniye golü ile 3 puandan olan taraf oldu. Zaman zaman gerilimin zirve yaptığı mücadelede puanları paylaşan ekipler guruptaki iddialırını sürdürdü.

YÜZYIL ÜNİVERSİTEYİ DE GEÇEMEDİ

Fuat Sarıçam kaptanlığındaı, Mehmet Karakaya yönetiminde basın turnuvasında mücadele veren Gebze Yüzyıl Hastanesi ikinci maçında GTÜ karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan 2-5'lik skorla mağlup ayrıldı.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Görkem Çiler Basın turnuvasının müdavim ekiplerinden Gebze Yüzyıl Hastanesi ile serbest kategorisine ev sahipliği yapan GTÜ ekibi kozlarını paylaştı. Fuat Sarıçam kaptanlığında, Mehmet Karakaya antrenörlüğünde sahaya çıkan Yüzyıl Hastanesi maça hızlı başladı. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen mücadelesini ilerleyen dakikalara taşımayan Yüzyıl Hastanesi ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak guruptan çıkma şansını zora soktu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37