banner55

Bursa Hürspor'da bomba transfer

23 Eylül 2021 Perşembe 15:09
Bursa Hürspor'da bomba transfer

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bu sezon 1. Amatör Küme'de temsil edecek olan Hürspor’da yönetim kurulu transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ederken önemli bir ismi kadrosuna dahil etmiş odu.

Futbola Gemlikspor’da başlayan Osman Umut Savaş, sırası ile Gemlik Çotanak, Gemlikbelediyespor’da oynayıp o yıl burada gol kralı olarak akademi takımı 2. Lig'deki Fethiyespor’un altyapısında 1.5 yıl oynadıktan sonra 3 yıl Componanta’da ve Süper Amatör Gemlikspor’a transfer oldu. Son olarak Gemlik Güvenspor’da 2. Küme'de şampiyon olarak olduk 1. Küme'ye çıkaran kadroda yer aldı.

Hürspor’a transferi ile ilgili imza töreninde açıklamalarda bulunan Osman Umut Savaş, Hürspor’da oynayacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. "Böyle kaliteli ve iyi insanların bulunduğu ortamda olacağım için mutlu hissediyorum" diyen Savaş, "Bu güzel ortamın ağabey kardeşliğin bizi şampiyon yapacağına inanıyorum. Herkes sabretsin ve yolun sonu şampiyonluk inşallah” dedi. Savaş, başarılı Hoca Mehmet Tan, Genç Başkanımız Gökhan Metin ile Yönetimi ve iyi bir kadro ile Hürspor’u hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyled

Anahtar Kelimeler:
Oppo Reno5
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37