Çayırova Gençlerbirliği yönetimi ilk toplantısını yaptı

Çayırova Gençlerbirliği yönetimi ilk toplantısını yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Temmuz 2017 Perşembe 13:40
 Çayırova Gençlerbirliği yönetimi ilk toplantısını yaptı



Çayırova Gençlerbirliği’nde
göreve gelen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yaptı. Kulüp başkanı Fahrettin Taşkaya’nın başkanlığında toplanan yönetim kurulu aldığı kararlar neticesinde, başkan vekilliğin

e Muzaffer Çetin, sekreterlik ve basın söcülüğüne Şakir Şükrü Erdöl, futbol şube sorumluluğuna Veli Özçelik’i getirdi.
Çayıurova Gençlerbirliği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu,Fahrettin Taşkaya, Muzaffer Çetin, Şakir Şükrü Erdöl, H.Atilla Aktürk, Ahmet Sözen, Veli Özçelik, Mehmet Kul, İsrafil Güler, Barış Kahya, Uğur Madenci, Birol Kaya, Mesut Çetin, İlhan Akbaş ve Ahmet Yılmaz.

Toplantıda kulübün çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Muzaffer Çetin geçtiğimiz yılın bir özetini çıkartarak yönetim kurulunu bilgilendirdi. Başkan Fahrettin Taşkaya ise hedefler noktasındaki düşüncelerini yönetim kurulu ile paylaştı.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Şakir Şükrü Erdöl yeni oluşturulan yönetim kurulu ile ilk kez bu denli kapsamlı bir toplantı yaptıklarını, Çayırova Gençlerbirliği olarak 9 kategoride liglerde mücadele ettiklerini dile getirerek, bu yoğunluğun çeşitli zorlukları da birlikte getirdiğini ifade etti.

Erdöl bilhassa idman noktasında yeterli saha tahsisi alamadıklarını,servis sıkıntısı çektiklerini dile getirirek bu konuların çözüme kavuşabilmesi için ilgili merciler ile iletişime geçeceklerini ifade etti.

Erdöl yaklaşık 300 lisanslı sporcuya hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını, bunu da yaparken çok kıt imkanlar ve ağırlıklı olarak halk desteği ile hareket ettiklerini dile getirerek, yeni yönetim kurulu olarak Kaymakamlık başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir, Çayırova Belediye Başkanlığı,il ve ilçe spor müdürlüklerini de içerisine alan bir dizi görüşmeler yapacaklarını, gerek Çayırova Gençler Birliği, gerekse Çayırova amatör spor camiası için neler yapılabileceği noktasında görüş alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.


Son Güncelleme: 06.07.2017 13:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37