Çayırova'ya ilk şampiyonluk U-16'dan geldi

Çayırova'ya ilk şampiyonluk U-16'dan geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Kasım 2019 Salı 12:40
 Çayırova'ya ilk şampiyonluk U-16'dan geldi


Çayırova
Belediye Eğitim ve Spor Kulübü 2019-2020 futbol sezonu altyapı yarışmacı takımlarda sezonun ilk şampiyonluğu U-16 takımından geldi. Özellikle İlçe gençlerinin spora yönelmesi için aktif hale getirilen ÇESK takımı meyvelerini vermeye başladı.

U-16 E grubunda bulunan mavi yeşilli genç sporcularımız liglerin bitimine 1 hafta kal şampiyonluğunu ilan ettiler. Çıktıkları 9 resmi müsabakada hiç yenilgi almayan genç kramponlar, bu maçlarda rakip fileleri tam 50 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 2 gol gördüler. Son oynadıkları maçta 41 Karadeniz sporu 8-0 mağlup eden genç sporcular şampiyonluk ipini göğüslediler.

 PLAY-OFF OYNAYACAKLAR 

Grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Çayırova Belediye Eğitim ve Spor Kulübü ilçemizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmek için ilimizde play-off maçları oynayacaklar. Bu maçlarda ise tekrar şampiyonluk ipini göğüslemeleri halinde mavi yeşilli gençlerimiz ilçemizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler. Play-off maçları öncesi çalışmalarını sıklaştıran genç yeteneklerin bu çalışmalarda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

U-12 NAMAĞLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR

U-16 takımından sonra bir diğer yarışmacı takım olan U-12 takımı da şampiyonluk yolunda emin adımlarda ilerliyor. U-12 L grubunda yenilgisiz devam eden minik sporcular abileri gibi bir diğer şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyorlar. Son olarak geçtiğimiz hafta Darıca sporu 5-2’lik skor ile mağlup eden gençler şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladılar.

Son Güncelleme: 05.11.2019 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37