Darıca Gençlerbirliği'nde Beşiktaş heyecanı

Darıca Gençlerbirliği'nde Beşiktaş heyecanı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Kasım 2016 Perşembe 11:56
Darıca Gençlerbirliği'nde Beşiktaş heyecanı
SPOR Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Grup takımı Darıca Gençlerbirliği, tarihi boyunca ilk defa gruplarına kaldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'la eşleşmenin heyecanını yaşamaya başladı.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, kulübün 1934 tarihinde kurulduğunu, zor bir gruba düştüklerini belirtti, "Hedefimiz bu sene hem şampiyon olmak, hem de Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaktı. Hedeflerimizden birini gerçekleştirdik. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ın da olduğu gruba düştük" dedi.

BU BAŞARI HEPİMİZİN

Elde ettikleri başarının kolay bir şey olmadığına dikkati çeken Başkan Öztürk, "Çünkü güçlü rakipleri geçip gruplara kalmak çok zordu. Bu önemli başarıda futbolcularımızın, teknik heyetin, yönetimin, taraftarların, Darıca halkının ve onursal başkanımız ve Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'ın çok emeği var" diye konuştu. Başkan Öztürk, kupada iddialı olduklarını belirtirken de şunları söyledi:

"Nasıl gruplara kaldıysak, Beşiktaş'ı da, Kayserispor'u da, Boluspor'u da yenecek güçteyiz. Kimse bizi hafife almasın. Büyük Beşiktaş Kulübü'nü ağırlamaktan gurur duyacağız. Bu hem bizim, hem şehrimiz için muazzam bir olay. İlk maçımızı sahamızda Beşiktaş ile oynayacağız. Tüm sporseverleri bu karşılaşmaya davet ediyoruz."

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 03.11.2016 13:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37