Darıca Yaz Spor Okulları başladı

1500 çocuk kayıt yaptırdı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Temmuz 2016 Salı 14:47
Darıca Yaz Spor Okulları başladı
Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, öğrenci ve velilerin katılımıyla Darıca Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı.

GENÇLERİMİZ EMİN ELLERDE
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Yaz Spor Okulları açılış programında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi olarak gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Sporun önemine değinerek geleneksel olarak düzenledikleri Yaz Spor Okulları’nın gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizen Başkan Karabacak,Yaz Spor Okullarının aynı zamanda öğrencilerin yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin yaz spor okullarından en iyi şekilde istifade edebilmesi adına her türlü imkanlarını seferber ettiklerine vurgu yapan Başkan Karabacak,Darıca Belediyesi olarak öğrencilerin spor kıyafetleri dahil her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak aileleri de önemli bir yükten kurtardıklarını sözlerine ilave etti. Başkan Karabacak programlarına gösterdikleri ilgi dolayısıyla ailelere de teşekkür etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı konuşmada organizasyonda emeği geçen başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederken çekilişle on çocuğa basketbol, futbol, voleybol topu gibi hediyeleri takdim edildi.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilerin spor kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanırken,bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol,voleybol ,jimnastik, judo, karate, bedminton ve eğlenceli atletizm olmak üzere toplam 8 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim verilecek. 21 eğitmen eşliğinde verilecek dersler için 1500 çocuk kayıt yaptırdı. 
Son Güncelleme: 12.07.2016 18:51
Anahtar Kelimeler:
TürkTraktör
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37