banner55

Darıca'da Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Darıca'da Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:03
Darıca'da Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başladı. 
20 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan kayıtlar için Darıca Belediyesi, Adnan Menderes Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu ile değişik mahallelerde faaliyet gösteren bilgi evlerine müracaat edilmesi gerekiyor. Bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, tekvando, karate, judo, güreş ve yüzme branşlarında uzman eğitici kadrosuyla eğitim verilecek. 
Geçmiş yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilerin spor kıyafetlerinin Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanacağını ifade eden yetkililer, kayıtlarla ilgili olarak  0262 745 68 50 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceğini ifade ederek kayıtlar için müracaat yerlerinden veya www.darica.bel.tr adresinden indirilecek olan müracaat formlarının doldurulması ve sağlık ocaklarından doktor onayı alınmasının zorunlu olduğunu belirttiler. Yüzme kursuna gitmek isteyen öğrenciler ise kayıtlarını yüzme havuzlarına giderek yaptırabilecekler.

25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak olan Yaz Spor Okulları’nda yetenekli sporcuların keşfedilmesi için antrenörlerin sunacağı rapor doğrultusunda Yetenekli görülen sporcuların Darıca Belediyesi Spor Kulübü ve Darıca Gençlerbirliği altyapılarına kazandırılması hedefleniyor. 


Son Güncelleme: 28.05.2018 16:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37