Dilovası Belediyespor yönetiminden Kaymakam'a ziyaret

Dilovası Belediyespor yönetiminden Kaymakam'a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Aralık 2016 Perşembe 20:35
Dilovası Belediyespor yönetiminden Kaymakam'a ziyaret




Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi geçtiğimiz haftalarda Dilovası Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette yeni görevine başlayan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi, önce kendilerini tek tek tanıttılar ardından da kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. 

Başkan Laç, burada yaptığı açıklama da kulüp olarak geçtiğimiz yıl A Takım başta olmak üzere U15-U16 ve U17’lerde Türkiye Şampiyonasına katılarak büyük bir başarı elde ettik. Geçtiğimiz yılın ardından da bu yılda A Takım başta olmak üzere yine diğer takımlarımız yine şampiyonluk mücadelesinde yerlerini almaktadır. İlçemiz özellikle futbol alanında önemli yeteneklere sahiptir. Bizler bu yeteneklerin ellerinden tutmak ve gelecekte örnek birer sporcu olmalarını sağlamak için ekibimizle birlikte çalışıyoruz.

LAÇ, DESTEK İSTEDİ
Kulübümüzde A Takım dahil yaklaşık 300 çocuğumuz futbol, yaklaşık 50 çocuğumuz da Kung-Fu alanında eğitimler almaktadır. Tabi bu iki branşın dışında yeni açılacak olan kapalı spor salonlarımız ile birlikte yeni branşlarda açmayı amaçlıyoruz. Ancak sanayi kentinde bulunmamıza karşın maddi imkansızlıklar da yaşamaktayız. Siz değerli kaymakamımızın bu çocukların ellerinden tutmasını ve kulübümüze sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.
  
BİZ DE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz yerel idareciler olarak geleceğimiz olan gençlerimizin iyi birer birey olarak yetiştirilmesi, ülkesine ve bayrağına sahip çıkan gençler olarak yetiştirilmesi bizim de asli görevimizdir. 

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sportif etkinlikler oldukça önemlidir. Bizde ilçemizde bulunan spor kulüplerine sahip çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız bu gençler bizim geleceğimiz. Bizde elimizden geldiğince çocuklarımıza sahip çıkmak için elimizi taşın altına koyacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Laç ve yönetimi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'a, Dilovası Belediyespor'un formasını ve kaşkol hediye ettiler. 



Son Güncelleme: 29.12.2016 20:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37